Det er ikke hver dag, at man bliver tilbudt 350 millioner for en kamp med de bare næver.

Men det blev den tidligere verdensmester i sværvægt Anthony Joshua, efter han sendte en stikpille til sin britiske rival, Tyson Fury.

Anthony Joshua langede nemlig ud efter Tyson Fury og kaldte ham for en svindler på Twitter. Det fik Fury til at reagere ret så kraftigt.

»Verden ser nu, hvor stor en svindler du er. Du skuffer hele bokseverdenen. Du har løjet overfor fansene, og du skuffede dem. Du har brugt mit navn for at blive kendt og ikke til en kamp. Kom med en rigtig bokser, som kan finde ud af det, i stedet for.«

Det fik Fury til at reagere voldsomt og derfor foreslog han, at begge parter smider 20 millioner pund i puljen til en kamp med de bare næver i den kommende weekend.

Senere udviklede skænderiet sig og Joshua truede med, at han ville storvinde over Fury, mens Fury sagde, at han først vil smadre Deontay Wilder og derefter Joshua.

For grunden til, at Anthony Joshua overhovedet sendte et tweet i Tyson Furys retning var, at deres kommende storkamp blev sat i fare.

En dommer afgjorde nemlig, at Fury stadig mangler en kamp mod amerikanske Deontay Wilder, som dermed skal afgøres inden Tyson Fury skal møde Anthony Joshua.

Foto: ANDREW COULDRIDGE
Vis mere

Aftalen med Deontay Wilder kommer efter, at Fury detroniserede Wilder som verdensmester i februar 2020 – en omkamp var planlagt til kort tid efter.

Men coronapandemien kom i vejen og ifølge Furys hold udløb den frist tilbage i oktober. De begyndte derfor at lave en aftale med Anthony Joshua om en kamp om VM-titlen.

Som det ser ud nu, så vil Tyson Fury vs. Anthony Joshua kampen først finde sted i slutningen af 2021, når Fury har mødt Deontay Wilder.

Kampen mod Deontay Wilder er umiddelbart sat til at blive kæmpet i slutningen af juli.