Lyt til artiklen

Tyson Fury var overlegen, da han lørdag aften besejrede Derek Chisora på en teknisk knockout.

34-årige Tyson Fury forsvarede lørdag aften sit verdensmesterskab i sværvægtsboksning hos forbundet WBC.

På et køligt Tottenham Hotspur Stadium i London besejrede han i en ensidig kamp 38-årige Derek Chisora.

Kampen var sat til 12 omgange, men kamplederen stoppede den i 10. omgang, da Chisora på ingen måde lignede en mand, der ville forblive oprejst.

Det er tredje gang i karrieren, at Tyson Fury besejrer Chisora. Det gjorde han også i 2011 og 2014.

Fury var på forhånd stor favorit til kombattanternes tredje møde, og det blev tydeligt hvorfor allerede i løbet af de første omgange.

'The Gypsy King', som er Furys kælenavn, dominerede fra start, og det lignede kun et spørgsmål om tid, inden Chisora ville bukke under. Han holdt dog nogenlunde ved og overgik med 10 omgange faktisk flere bookmakeres forventninger.

Den eneste anden kamp, Fury har bokset i år, var i april, hvor han slog Dillian Whyte i seks runder.

»Det føltes godt, jeg havde behov for nogle runder. Jeg har ikke bokset siden april,« siger Fury efter kampen ifølge AFP.

»Jeg landede nogle gode slag. Men tag intet fra Chisora, det var en fornøjelse at kæmpe i aften. Han er en britisk folkehelt.«

Chisora takkede Fury og sagde, at de to er venner.

Fury kigger allerede mod sin næste kamp. Meget kan tyde på, at han har udset sig Oleksandr Usyk som sin næste modstander.

Ukraineren overværede kampen og trådte ind i ringen efter kampen.

»Usyk, du er den næste, din 95 kilo tunge lille bodybuildergnom. Jeg har ordnet en ukrainer, (Wladimir, red.) Klitchsko, lad os gøre det,« siger Fury.

/ritzau/