TV 2 gør comeback til boksesporten og viser Dina Thorslunds VM-kamp mod argentineren Debora Dionicius 25. juni i Struer.

Dermed er der godt nyt til de danske boksefans, som savner at se kampe på den hjemlige scene i tv.

Således har Dina Thorslund indgået en aftale med TV 2 om, at tv-stationen viser VM-kampen i bantamvægt live på TV 2 Sport og på TV 2 Play.

»Det er uden tvivl den største kamp i min karriere og en stor drøm for mig at kunne blive verdensmester i flere vægtklasser. Debora tilhører den absolutte verdenstop, så jeg skal være 110 procent forberedt for at få bæltet. Jeg ser frem til en stor aften for dansk boksning og er rigtig glad for, at kampen vises på TV 2 Sport og TV 2 Play,« siger Dina Thorslund til selvsamme medie.

(foto: Henning Bagger / Scanpix 2016)
(foto: Henning Bagger / Scanpix 2016) Foto: Henning Bagger
Vis mere

Sidst, TV 2 viste professionel boksning, var for et par år tilbage, da man var med til at sætte gang i Mogens Palles nyopfundne Danish Fight Night.

Men da det samarbejde stoppede, lukkede TV 2 helt ned for at sende boksning.

Sportschefen hos TV 2, Frederik Lauesen, er stolt af, at tv-stationen har fået rettigheden til at sende den i dansk perspektiv historiske boksekamp.

Det er nemlig ikke siden Johnny Bredahl lykkedes en dansker at blive verdensmester i to forskellige vægtklasser.

»At en professionel dansk bokser kan blive verdensmester i to forskellige vægtklasser, sker ikke hver dag. Vi er meget glade for, at de danske tv-seere og brugerne på TV 2 Play får adgang til denne store begivenhed og håber, at Dina Thorslund kan hente endnu en VM-titel,« siger Frederik Lauesen.

 Frederik Lauesen glæder sig over at vise VM-kampen på TV 2.
Frederik Lauesen glæder sig over at vise VM-kampen på TV 2. Foto: Claus Fisker
Vis mere

Dina Thorslund har indtil nu været verdensmester i sin foretrukne vægtklasse superbantamvægt, og derfor er kampen i bantamvægt en helt ny vægtklasse for hende.

Dina Thorslund kan allerede i øjeblikket følges på TV 2, hvor hun medvirker i programserien 'Korpset'.