Den argentinske bokser Sabrina Maribel Perez er blevet ramt af en ufattelig tragedie.

Fredag stod hun inde i bokseringen og skulle forsvare sin WBC fjervægtstitel mod australske Skye Nicholson, Men i pausen mellem niende og tiende omgang tog kampen en frygteligt drejning.

Perez' træner og ægtemand Diego Arrua faldt om med hjertestop og døde senere på hospitalet.

Det skriver flere internationale medier heriblandt Sky Sports og Fox News, og bekræftes af WBC-præsidenten Mauricio Sulaiman på det sociale medie X.

'Det er med stor sorg, at vi er blevet informeret om den argentinske træner Diego Arruas pludselige død, efter han blev ramt af et hjerteanfald under Sabrina Perez' kamp i Tijuana,' skriver han.

Den argentinske bokser vandt sidste år interimtitlen i fjervægt, og har tidligere været med i vægtklassen bantam, hvor hun også har et bælte.

Sabrina Perez tabte kampen til Skye Nicholson ved en enstemmig afgørelse. Men det var først efter kampen, at alvoren angående Perez' træner kom frem.

»Sejren blev overskygget af Team Perez' træner Diego Arruas tragiske bortgang under kampen. Vores tanker og bønner er med dem og deres familie,« sagde Paul Ready, manager for den australske bokser efter kampen, skriver Sky Sports.

Diego Arrua blev 58 år gammel.