140 sekunder.

Længere tid skulle Floyd Mayweather ikke bruge på at tjene lige omkring 58,5 millioner kroner.

Bokseren er i forvejen en af sportsverdenens rigeste udøvere, men denne gang skulle den pensionerede bokser ikke yde meget for at øge formuen.

Det gjorde han i opvisningskamp i Tokyo mandag, hvor han besejrede den japanske kickboxer Tenshin Nasukawa i en boksekamp, der var programsat til tre omgange á tre minutter.

Floyd Mayweather slårTenshin Nasukawa i gulvet.
Floyd Mayweather slårTenshin Nasukawa i gulvet. Foto: TOSHIFUMI KITAMURA
Vis mere

Foto: ISSEI KATO
Vis mere

I stedet varede den kun knap én omgang - og det udviklede sig til lidt af en farce.

41-årige Floyd Mayweather gik grinende rundt i ringen undervejs, og tre gange slog han sin 21 år yngre modstander og langt, langt lettere modstander i gulvet.

Til sidst smed Tenshin Nasukawa sekundanter håndklædet i ringen.

Se kampen i sin fulde længde her:

Som brugeren skriver: 'Floyd Mayweather er den største forretningsmand i verden. Ni millioner dollar for det her'.

Efter 'kampen' understregede den amerikanske bokser med sine udtalelser, hvor stor klasseforskel der reelt var på de to fightere med forskellig baggrund. Eksempelvis havde Tenshin Nasukawa aldrig tidligere bokset.

»Om jeg var i træningslejr for kampen her? Nej. Jeg var i træningslokalet et par gange,« sagde Floyd Mayweather ifølge BBC Sport:

»Det var ren underholdning. Vi havde det sjovt. Det ville have det til at ske i Japan, så jeg sagde 'hvorfor ikke?'.«

Floyd Mayweather havde selv på forhånd fortalt om den store sum penge, han var stillet i udsigt til at tjene på opvisningskampen.

»Hvad hvis jeg fortalte jer, at jeg kommer til at tjene ni millioner (dollars, red.) på ni minutters sparring i Tokyo, Japan - ville I gøre det samme, hvis I var mig? Jeg ville kalde det ni minutters spadseretur.«

Efterfølgende fik amerikaneren, der aldrig tabte en professionel boksekamp inden sit karrierestop, dog også kritik fra bokse- og kampsportsverdenen for det store mismatch mellem de to kæmpere - hvor Floyd Mayweather altså på alle måder var overlegen.

Eksempelvis lovede mesterbokseren Manny Pacquiao, at han i fremtiden selv kun vil møde modstandere på sin egen størrelse eller større.

Mens det fra folk i MMA-sporten lød om kampen, at det var 'det største bedrag i sportshistorien', hvorefter Floyd Mayweather blev ønsket 'tillykke med at have gennembanket en jomfru'.