De var der alle sammen. Alle hans 'gamle drenge'.

Da den mangeårige boksepromotor Mogens Palle onsdag blev bisat i Frederiksberg Kirke, var der mødt adskillige tidligere bokselegender op for at sige et sidste farvel.

Store navne som Brian Nielsen, Hans Henrik Palm og Sarah Mahfoud var blandt andre til stede for at sende deres tidligere promotor afsted på den sidste rejse.

Men der var én person, den fremmødte presse måtte kigge langt efter.

Brian Nielsen mødte onsdag op ved til bisættelsen i Frederiksberg Kirke.
Brian Nielsen mødte onsdag op ved til bisættelsen i Frederiksberg Kirke. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Den tidligere boksestjerne Mikkel Kessler dukkede nemlig ikke op til onsdagens bisættelse. Det på trods af, at den tidligere verdensmester var i Mogens Palles boksestald i adskillige år, inden han skiftede til den tyske boksegigant Team Sauerland.

En gigant, som Mogens Palle havde et – mildt sagt – anstrengt forhold til i løbet af karrieren.

Mest af alt, fordi det lykkedes den tyske trio – ifølge Mogens Palle – at 'stjæle' Kessler for mere end ti år siden. Noget, der de efterfølgende år fik voldsomme beskyldninger og hårde ord til at flyve gennem luften mellem de to parter.

B.T. har spurgt Mikkel Kesslers manager, Allan Bak, hvorfor den tidligere bokser ikke var bandt de fremmødte til onsdagens bisættelse. Men forholdet var ikke et yndet samtaleemne onsdag eftermiddag.

Mogens Palle var i flere år promotor for Mikkel Kessler.
Mogens Palle var i flere år promotor for Mikkel Kessler. Foto: Lea Meilandt Mathiesen
Vis mere

»Det har jeg ingen kommentarer til,« lød det korte svar fra danskerens manager.

Samme svar kom fra Brian Nielsen, da B.T. fangede ham uden for Frederiksberg Kirke.

»Jamen, det … Det har jeg ingen kommentarer til,« lød det ligeledes fra 'Super Brian', som var én af de mange mennesker, der var mødt op.

Derfor savnede Mogens Palles datter, Bettina, da heller ikke nogen, da hun kortvarigt snakkede med pressen, efter farens kiste var kørt væk fra Frederiksberg.

»Nej, der er jo mange, som er kommet. Og mange af dem, som ikke er her, har skrevet, de ikke kunne,« forklarede hun blandt andet.

I over 65 år var Mogens Palle Danmarks mest succesrige boksepromotor, indtil han endegyldigt sagde farvel til boksesporten i april i år.

Mogens Palle gik bort 27. august efter længere tids sygdom.

Han blev 88 år.