Mogens Palle og Brian Nielsen tilbyder Patrick Nielsen en million, hvis han vil bokse mod Lolenga Mock. Her ses Patrick Nielsen (tv) i sejren over Rudy Markussen.
Mogens Palle og Brian Nielsen tilbyder Patrick Nielsen en million, hvis han vil bokse mod Lolenga Mock. Her ses Patrick Nielsen (tv) i sejren over Rudy Markussen. Foto: Nils Meilvang

Brian Nielsen og Mogens Palle drømmer stadig om en kamp mellem Lolenga Mock og Patrick Nielsen.

De har ikke givet op endnu, veteran-promotoiren Mogens Palle og den tidligere bokser, Brian Nielsen, med tilnavnet Super-Brian.

De har fremsat et nyt tilbud til Patrick Nielsen, der som bekendt er i stald hos Team Sauerland, om en boksekamp mod Lolenga Mock, der er i stald hos Mogens Palle og Brian Nielsen. Det skriver TV2/Sportens hjemmeside.

Nordic Fight Night

Hvis Sauerland og Patrick Nielsen accepterer tilbuddet, er Patrick Nielsen sikret minimum en million kroner.

Mogens Palle og Brian Nielsen har allerede et par gange fremsat tilbuddet, som Sauerland dog har sagt nej til med den begrundelse, at Patrick Nielsen ikke har noget ud af en kamp mod den 43-årige Lolenga Mock.

ds

I Patrick Nielsens seneste kamp tævede han 38-årige Rudy Markussen i en kamp, som slet ikke kunne matche forhåndsomtalen.

Lolenga Mock afviste i december 2015, at hans alder skulle have nogen betydning for hans evner som bokser.

»Folk taler om min alder, men boksning handler om disciplin. Hvor disciplineret du er i din karriere. Jeg er helt sikker på, jeg kan ødelægge Patrick,« sagde Lolenga Mock ved den lejlighed til bt.dk.

En eventuel kamp mellem Patrick Nielsen og Lolenga Mock skal efter planen finde sted 27. maj, hvor Lolenga Mock vil have rundet de 44. Patrick Nielsen er 19 år yngre.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.