Kalle Sauerland er yderst skepsis over for en eventuel kamp mellem Patrick Nielsen og Lolenga Mock.
Kalle Sauerland er yderst skepsis over for en eventuel kamp mellem Patrick Nielsen og Lolenga Mock. Foto: Henning Bagger

Kalle Sauerland er ikke udpræget positiv over for en kamp mellem Patrick Nielsen og Lolenga Mock, men han udelukker samtidig heller ikke et nyt boksebrag.

Er der et nyt boksebrag a la Patrick Nielsen vs. Rudy Markussen på vej?

Måske. Men det kræver som minimum, at danskerne er interesseret i en kamp mellem to boksere, hvor der er en aldersforskel på hele 19 år.

24-årige Patrick Nielsen, der er i stald hos Team Sauerland, vandt sidste lørdag på knockout over 38-årige Rudy Markussen. Spørgsmålet er, om en kamp mellem Patrick Nielsen og Lolenga Mock, der er i stald hos Brian Nielsen og Mogens Palle, kan blive en ny fuser. Når man spørger Team Sauerland skal der imidlertid meget til, før en kamp kan blive realiseret.

LOLengaamok

Da BT fredag talte med Kalle Sauerland, blev han overrasket over interessen for en kamp mellem Patrick Nielsen og Lolenga Mock.

»Jeg er faktisk rimeligt overrasket over, at Lolenga stadig bokser,« lød den første kommentar fra Kalle Sauerland, der straks afviste en umiddelbar interesse i en eventuel kamp.

»Lolenga er slet ikke på en verdensrangliste, så jeg har nul interesse i sådan en kamp. Men hvis den danske befolkning og medierne ønsker den, så kigger vi selvfølgelig på det. Kampen mod Rudy kom jo også ud af den blå luft. Men jeg anede ærligt talt ikke, at Lolenga stadig bokser.«

2546241546124546625112

Men har Patrick ikke brug for en opvarmningskamp inden sin lovede VM-kamp?

»Jo, men vi kigger på større navne, og navne som er på en verdensrangliste,« lyder det fra Kalle Sauerland.

Kalle Sauerland udelukker altså ikke 100 procent, at kampen kan blive en realitet.

»Patrick er lige nu nummer 3 på WBOs verdensrangliste. Jeg ved ikke, om der er interesse i Danmark for sådan en kamp, men jeg må tale med vores broadcaster. Jeg kan dog ikke forstille mig, at de danske fans vil se den kamp nu. Men hvis der er en stor efterspørgsel for kampen, så kigger vi som sagt på det,« fortæller Kalle Sauerland.

Kalle Sauerland nævner, at Lolenga Mock naturligvis er interesseret i en kamp, fordi der kan være gode penge at hente. Sidst, Kalle Sauerland så Lolenga Mock i aktion, var i nederlaget på point til svenske Erik Skoglund i oktober 2013.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.