Lyt til artiklen

Sarah Mahfoud skal 24. september kæmpe mod Amanda Serrano om VM-titlen i fjervægt i fire forbund.

Sarah Mahfoud skal i slutningen af september bokse sin hidtil største kamp i karrieren.

I en pressemeddelelse fra boksepromotor Bettina Palle oplyses det således, at man har fået stablet et møde mellem Mahfoud og stjernebokseren Amanda Serrano på benene.

Kampen, hvor der vil være fire VM-bælter på spil, finder sted i Manchester 24. september.

Sarah Mahfoud går ind til kampen som forsvarende verdensmester i fjervægt i forbundet IBF, mens Serrano, som er fra Puerto Rico, er indehaver af VM-titlerne i forbundene WBC, WBO og IBO.

»Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at lande denne fantastiske VM-kamp,« siger promotor Bettina Palle i pressemeddelelsen.

»Det er den kamp, som Sarah Mahfoud selv allerhelst vil have. Hun ønsker at møde de stærkeste i verden, og der findes ikke en stærkere modstander end Amanda Serrano.«

32-årig Sarah Mahfoud har bokset 11 professionelle kampe i karrieren og aldrig tabt. Senest forsvarede hun sin VM-titel i et møde med tyske Nina Meinke i april.

Amanda Serrano, som er 33 år gammel, har gjort sig i flere vægtklasser og har i alt 45 professionelle kampe på cv'et. 42 af dem er blevet vundet.

I fjervægt var hun senest i aktion i august sidste år, hvor hun forsvarede sine VM-titler mod mexicanske Yamileth Mercado.

/ritzau/