Hun er en af verdens bedste kvindelige boksere.

Og lørdag går den danske boksestjerne Sarah Mahfoud i ringen til karrierens største kamp i Manchester, England, når hun møder Amanda Serrano i kampen om at have alle fire VM-bælter i vægtklassen fjervægt.

Her er der særligt én person, som Mahfoud er glad for at have med helt tæt på begivenheden.

»Jeg er så glad for at have min bror med,« siger Sarah Mahfoud i et interview med Viaplay som det første.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Sarah Mahfoud og lillebroren, Allan, startede nemlig boksekarriere samtidig med hinanden, og sammen blev boksning hurtigt en kæmpe del af familien – og har været det de sidste mange år.

Og da de begge blev professionelle boksere, blev de det hos den kendte boksepromotor Mogens Palle.

Siden har broren dog måttet stoppe karrieren grundet en skade i hånden, men det forhindrer ham ikke i at være en del af den danske boksestjernes træningsmiljø.

»Han er jo med mig hele vejen i ringhjørnet, med til træning og er min største støtte og opbakning i det her,« lyder det fra den 32-årige Sarah Mahfoud.

Sarah Mahfoud deltog i den succesrige boksepromotor Mogens Palles bisættelse onsdag den 7. september.
Sarah Mahfoud deltog i den succesrige boksepromotor Mogens Palles bisættelse onsdag den 7. september. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Den danske bokser har vundet VM i vægtklassen fjervægt hos IBF og er ubesejret i sin professionelle karriere med 11 sejre i 11 boksekampe. Heraf er tre af kampene endda blevet vundet på knockout.

Når Mahfoud lørdag går i ringen, bliver det da også med hendes tidligere promotor Mogens Palle i tankerne.

Han var Danmarks mest succesrige boksepromotor og har spillet en stor rolle i Mahfouds karriere. Ifølge den danske stjerne har han nemlig banet vejen til karrierens største kamp.

»Jeg kan godt mærke, det rammer mig lidt, at han ikke er her, når det nu er denne her kamp, og det er så stort,« siger hun og afslutter:

»Men han kigger med fra et andet sted.«