Boksehungrende danskere kan ånde lettet op.

For der er boksning på vej i tv'et hos nogle af de mange danskere, der streamer sport i hverdagen.

Brugere af Pluto TV kan nemlig meget snart se frem til at se Danmarks bedste boksestjerner i aktion.

For streamingtjenesten har lanceret en helt ny sportskanal, der fra 11. februar viser sportsbegivenheder live – blandt andet boksning, kampsport, padel og motorsport, lyder det i en pressemeddelelse.

 Amanda Serrano (tv.) og Sarah Mahfoud mødtes i en storkamp i september.
Amanda Serrano (tv.) og Sarah Mahfoud mødtes i en storkamp i september. Foto: ANDREW COULDRIDGE
Vis mere

Og derfor får bokseglade danskere mulighed for at se eksverdensmesteren Sarah Mahfoud i aktion 4. marts.

Her har Pluto TV indgået en aftale med Bettina Palle, der er datter af den afdøde boksepromotor Mogens Palle, så Danish Fight Night-boksestævnet 'A New Beginning', der afvikles i Albertslund, kan streames på tjenesten.

»Det er yderst passende, at Pluto TV's nye sportskanal i marts kan vise seerne livedækning fra 'A New Beginning'-boksegallaen. Den nye sportskanal er jo også en new beginning for Pluto TV Sport,« siger streamingtjenestens programchef, Jesper Haahr, og tilføjer:

»Vi er meget glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Danish Fight Night. Både så de danske seere igen kan få dansk kvalitetsboksning på skærmen, men også fordi det viser vores ambitioner for den nye kanal med hensyn til live-begivenheder.«

Sarah Mahfoud mistede i september sit verdensmesterskab i fjervægt hos forbundet IBF, da hun tabte til superstjernen Amanda Serrano i en storkamp i Manchester

Dermed bliver Danish Fight Night-boksestævnet første gang, at danskeren træder op i ringen siden VM-nederlaget.