Lyt til artiklen

Venner og familie er onsdag samlet i Frederiksberg Kirke for at sige det sidste farvel.

For klokken 13.00 startede bisættelsen af den berømte boksepromotor Mogens Palle, og allerede en lille time før ankom de første.

Blandt andre den tidligere bokser Brian Nielsen, der tidligere har fortalt til B.T., at han holdt kontakt med Mogens Palle til det sidste.

»Jeg har set ham hver gang, jeg har været hjemme. Han vidste jo godt, hvilken vej det gik. Han var også blevet gammel, men det er en lortesygdom,« sagde Brian Nielsen.

Boksepromotor Mogens Palle bisættes fra Frederiksberg Kirke onsdag 7. september 2022. Her Brian Nielsen med sin kone.
Boksepromotor Mogens Palle bisættes fra Frederiksberg Kirke onsdag 7. september 2022. Her Brian Nielsen med sin kone. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Mogens Palle gik bort den 27. august – han blev 88 år. Han fik for to år siden konstateret modermærkekræft, der senere spredte sig.

I 65 år var Mogens Palle boksepromotor, indtil han endegyldigt sagde farvel til boksesporten i april i år.

Ud over Brian Nielsen er også den tidligere bokser Hans Henrik Palm samt tv-værten og entertaineren Michael Carøe med på Frederiksberg.

Førstnævnte fortalte i forbindelse med Mogens Palles død, at Palle har 'betydet alt for boksesporten'.

Hans Henrik Palm (tv.) og Michael Carøe (th.).
Hans Henrik Palm (tv.) og Michael Carøe (th.). Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Den korte version er, at han har betydet alt. Han har skabt utrolige resultater gennem årene til et lille land som Danmark. Det har han gjort med snilde, dygtighed og stædighed. Og temperament ikke mindst. Han har fyldt dansk boksesport i årtier,« har han fortalt til B.T.

Store danske boksere som Mikkel Kessler, Jimmi Bredahl, Gert Bo Jacobsen, Brian Nielsen og Sarah Mahfoud har alle været i stald hos Mogens Palle.

Hans sidste stævne i april var i Frederiksberghallerne, hvor blandt andet Sarah Mahfoud forsvarede sit VM-bælte, og netop Sarah Mahfoud var også blandt de gæster, der mødte op til onsdagens bisættelse.

Også bokseren Enock Poulsen er med. Han var også i stald hos Mogens Palle helt til det sidste.

Sarah Mahfoud er mødt op.
Sarah Mahfoud er mødt op. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere