Mikkel Kessler håber, at Dina Thorslund kan følge i hans fodspor og nappe VM-titlen i super-bantamvægt, når hun møder Alicia Ashley i Struer Energi Park 10. marts.

»Dina er en spændende bokser. Hun ser stærk ud, hun har en god teknik og et stort punch. Jeg ønsker hende held og lykke med VM-kampen på næste lørdag, og jeg håber, at når klokken har ringet for sidste gang, så har vi fået en ny dansk verdensmester,« siger Mikkel Kessler i en pressemeddelelse fra promotoren Team Sauerland.

Dina Thorslunds kamp er det første VM-opgør på dansk grund, siden Mikkel Kessler i december 2012 vandt over nordireren Brian Magee i Herning på teknisk knockout.

Det er VM-titlen under World Boxing Council (WBC), som er på spil, når 24-årige Dina Thorslund møder den 50-årige Alicia Ashley, som er født i Jamaica, men som har boet i USA i mange år.

»Når du kæmper om en VM-titel, skal du være forberedt på at gå alle omgangene. Dina skal ikke ud at jagte en knockout. Hun skal tage sig god tid og gemme noget af sin power til kampens sidste omgange,« siger Mikkel Kessler, der for nylig annoncerede, at han dropper sit eget comeback som professionel bokser.

Han mener, at hjemmebanefordelen kan vise sig at blive udslagsgivende for Dina Thorslund.

Mikkel Kessler
Mikkel Kessler Foto: Henning Bagger
Vis mere

»De danske fans var altid meget vigtige for mig, For at få fansene til at bakke dig op, skal du lige give dig ti procent ekstra. Selvfølgelig var jeg aldrig bange for at bokse på udebane, men jeg elskede at kæmpe hjemme, og jeg tabte aldrig en VM-kamp i Danmark. Jeg ser det som en fordel for Dina, at hun er på hjemmebane, og jeg håber, at der møder en masse fans op og støtter hende og råber hende frem mod sejren,« siger Mikkel Kessler.

VM-kampen finder sted kl. 20.30, og den kan ses på TV3+. De øvrige kampe skal ses på Viaplay Fighting.

Andre læser også