Lyt til artiklen

Fans verden over blev for nylig dybt bekymrede, da nye billeder af Mike Tyson begyndte at florere.

Her fangede en fotograf billeder af bokselegenden i en lufthavn i Miami, hvor han sad i kørestol. Han sad desuden med en stok, og derfor blev hans helbred hurtigt et samtaleemne.

Mange var bekymrede for, om han er blevet alvorligt syg, og nu fortæller Tyson selv, at der er en særlig grund til, han af og til har brug for hjælpe til at komme rundt.

»Jeg lider af iskiassmerter af og til. Det blusser op. Når det blusser op, kan jeg ikke engang tale,« siger Mike Tyson, der stoppede karrieren i 2005, til Newsmax tv om lidelsen, der går hårdt ud over kroppens nervesystem. Det skriver Daily Mail.

»Gudskelov er det mit eneste problem med helbredet lige nu. Jeg har det godt. Alle derhjemme er velsignede, og vi er alle taknemmelige for det, vi har,« siger Mike Tyson.

Bokselegenden, der blandt andet er verdenskendt for at have bidt et stykke af Evander Hoyfields øre af tilbage i 1996, fortalte for nylig i sin egen podcast 'Hotboxin with Mike Tyson', at han ikke ser sig selv blive meget ældre.

»Vi skal selvfølgelig alle dø en dag. Når jeg ser mig selv i spejlet og ser de små revner i mit ansigt, tænker jeg: Wow, det betyder, at min udløbsdato er tæt på, rigtigt tæt på,« lød det fra den 56-årige tidligere bokser.

Mike Tyson er en tidernes mest hårdtslående sværvægtsboksere. Han har vundet 50 kampe – 44 af dem på knockout. I 2001 mødte han danske Brian Nielsen i en udsolgt kamp i Parken.