UFC-stjernen Khabib Nurmagomedov kommer ikke i oktagonen lige foreløbigt, efter han i januar fik en lang straf og millionbøde for sit angreb på Conor McGregors stab efter deres kamp.

Men det var ikke kun Irerens stab, der var tæt på at blive knock-outet af Khabib Nurmagomedov. For da russeren hoppede ud blandt publikum, var han tæt på at lande lige oveni Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio.

Det fortalte han til den russiske tv-station Match, skriver The Sun.

»(DiCaprio sagde, red.) Hey! du hoppede næsten ned på mig,« sagde Khabib Nurmagomedob i interviewet.

Russiske Khabib Nurmagomedov.
Russiske Khabib Nurmagomedov. Foto: SAID TSARNAYEV
Vis mere

Det var dog ikke noget, der skræmte Leonardo DiCaprio det store, for efter kampen valgte DiCaprio at invitere Nurmagomedov og hans hold med ud at spise.

»Jeg undrede mig over, hvordan han ville spise middag på en restaurant midt i byen. Han er en god fyr, men jeg var meget overrasket over, hvordan han afviste at tage billeder med folk. Han sagde, at man ikke kan gøre alle glade. Han tog kun billeder med børn,« fortæller Nurmagomedov videre.

Khabib Nurmagomedov fik hele ni måneders udelukkelse fra UFC efter slagsmålet, mens Conor McGregor 'nøjes' med seks måneder på sidelinjen. Straffen kan dog nedsættes for Nurmagomedov, hvis han laver en anti-mobbe-reklame for Las Vegas' politi.

Som det ikke var nok, skal Nurmagomedov betale en bøde på hele 3,3 millioner kroner for slagsmålet efter kampen - igen slipper McGregor billigere med knap 330.000 kroner.