Han skulle egentlig 'bare' undersøges, fordi han havde smerter i sit ene ben.

Men lægerne på hospitalet i Berlin opdagede pludselig, at noget ikke var som det skulle være med den legendariske boksetræner Ulli Wegner.

For de fandt en kræfttumor i tarmen på den 80-årige tysker, hvilket sendte ham på operationsbordet nærmest med det samme.

Det skriver Bild, der har talt med Wegner selv, inden han blev opereret. Her fortalte han, at han havde et ønske om at få gjort noget ved situationen med det samme.

»Jeg kunne have ventet til efter jul. Men jeg ville gerne have det gjort så hurtigt som muligt. Jeg har mange venner, der sørger for mig, og det giver mig styrke,« siger han til det tyske medie om den hårde omgang.

Tilbage i december 2021 fik Ulli Wegner et brud på hoften for anden gang.

Han har siden fået fjernet skruer, men smerterne har han altså ikke fået bugt med, og det var derfor han i første omgang tog turen til hospitalet, hvor lægerne opdagede kræften.

Ulli Wegner har adskillige store boksestjerner på sit trænergernings-cv. Markus Beyer, Arthur Abraham, Pablo Hernandez og Sven Ottke er blot nogle af dem, han har gjort til verdensmestre gennem tiden.