Dina Thorslund er fortsat verdensmester i superbantamvægt hos forbundet World Boxing Organization (WBO).

Lørdag aften forsvarede den 25-årige dansker igen sin titel, da hun ved et boksestævne i Horsens besejrede australske April Adams, der var obligatorisk udfordrer.

Dina Thorslund vandt på point, og alle tre dommere havde scoren 100-90 i danskerens favør.

Sejren er nummer 14 i karrieren for Dina Thorslund i lige så mange kampe, siden den professionelle karriere blev indledt i 2015.

Dina Thorslund kåres som vinder.
Dina Thorslund kåres som vinder. Foto: KGZ

31-årige April Adams måtte omvendt notere sig for det andet nederlag i karrieren, som også rummer 11 sejre og en uafgjort kamp.

Kampen var sat til ti omgange à to minutter, og det var to ivrige boksere, der uddelte slag i de første omgange, som var relativt åbne, men hvor danskeren tog det meste initiativ.

I fjerde omgang virkede australieren rystet af nogle hårde slag fra Thorslund, og det gentog sig i femte omgang, hvor den offensive australier blev ramt hårdt flere gange.

Den hårdføre australier tog imod hårde slag, men fortsatte som udfordrer sin offensive stil, hvor hun flere gange gik slagene i møde uden frygt i jagten på selv at ramme danskeren.

April Adams fik også et par gode kombinationer ind i syvende omgang, men efter ti omgange rakte det ikke til at tage titlen med hjem.

Thorslund forsvarede senest sin VM-titel mod tyske Alesia Graf i januar 2019 i Struer.

Du kan herunder læse B.T.s dækning fra Dina Thorslunds andet titelforsvar i karrieren.