Mikkel Kessler og familien har taget en stor beslutning.

For den tidligere boksestjernes enorme landejendom lidt uden for Sengeløse skal nemlig sælges. Og det er der en helt særlig årsag til, lyder det nu.

Hele familien har nemlig en stor drøm, der meget gerne skal gå i opfyldelse hurtigst muligt. Det siger Mikkel Kessler til sn.dk.

»Vi skal ud og rejse. Det har vi ønsket os længe. At komme ud og se verden. Men det afhænger af, om boligen bliver solgt. Det hænger ikke sammen, hvis den skal lejes ud,« fortæller han til sn.dk.

Den tidligere verdensmesters landejendom har været til salg siden foråret, hvor den i første omgang blev sat til salg for 24,5 millioner kroner.

Efterfølgende har der dog været lidt vanskeligheder med at lokke potentielle købere frem, så Mikkel Kessler og hustruen, Lea Hvidt Kessler, har i stedet sat prisen ned til 22,5 millioner kroner.

Den enorme bolig blev opført i 2014 og gennemgik i 2020 en omfattende renovering, hvor alle detaljer og faciliteter blev gjort moderne og opgraderet betragteligt.

Og det er til at se, når man kigger på landejendommen, der rummer hele 327 kvadratmeter bolig – heraf seks værelser – og 190 kvadratmeter kælder.

Derudover er der også både hjemmebiograf, egen træningshal, garage med plads til flere biler samt en parklignende have med egen sø.