Sarah Mahfoud får en VM-kamp i et af de helt store bokseforbund. Det bekræfter Mogens Palle over for B.T.

Rygterne om en storstilet kamp til bokseren Sarah Mahfoud har de seneste uger ulmet i den danske bokseverden.

Og den er god nok.

Den tidligere vinder af 'Vild Med Dans' får en regulær VM-kamp mod den forsvarende verdensmester i fjervægt, argentineren Branda Carabaral, hos det anerkendte bokseforbund IBF.

»Jeg kan bekræfte, at vi har lavet kampen, men jeg kan ikke sige, hvornår det bliver endnu,« siger promotor Mogens Palle til B.T.

29-årige Sarah Mahfoud har siden sin debut som professionel bokset otte kampe og vundet dem alle. Senest vandt hun IBFs intercontinentale titel i fjervægt og tog dermed et hop op som nummer et på forbundets rangliste.

Det har Mogens Palle nu lukreret på og sikret Sarah Mahfoud VM-braget i Danmark, når ellers jagten på en dato og en arena falder på plads.

»Vi har ikke sendt kontrakten endnu, fordi vi mangler en dato og undersøger, i hvilken hal vi kan afvikle den i. Men alt er på plads med bokserne og forbundet,« siger Mogens Palle.

Sarah Mahfoud møder den forsvarende verdensmester Brenda Carabajal om dennes VM-titel hos IBF. (Pressefoto)
Sarah Mahfoud møder den forsvarende verdensmester Brenda Carabajal om dennes VM-titel hos IBF. (Pressefoto)
Vis mere

»Kampen bliver helt sikkert i år i Danmark. Men det kan godt være, at Sarah (Mahfoud, red.) får en opvarmningskamp inden,« fortsætter Mogens Palle.

Med den kommende VM-kamp har Danish Fight Night flere titelkampe klar i den kommende tid.

Forleden blev stortalentet Enock Poulsen bekræftet som EM-udfordrer i superletvægt mod den regerende europamester, spanieren Sandor Martin.

Mogens Palle har i sin stald også ungdomsverdensmesteren hos IBF i weltervægt Oliver Meng samt Jeppe Morell, der har IBFs baltic-titel i letsværvægt.