Snart venter der et stort opgør for danske Enock Poulsen.

Den 26-årige bokser skal nemlig kæmpe om EU-titlen mod Michal Syrowatka i Arena Randers den 15. juni.

Det oplyser Enock Poulsens promotor, Mogens Palle, i en pressemeddelelse. Og det er et opgør, bokseren i den grad ser frem til.

»Det er den slags kampe, som jeg har trænet hårdt på at nå frem til, siden jeg begyndte til boksning. Det er helt optimalt, at jeg får denne titelkamp på dansk hjemmebane. Så ved jeg, at jeg har tilskuerne med mig, og det vil give mig den fornødne styrke til erobre titlen,« siger Enock Poulsen, der skal i ringen mod Michal Syrowatka. En stærk bokser med 20 sejre og blot to nederlag i bagagen.

Og Enock Poulsen, der med en sejr kan føres videre til drømmen om at vinde EM-og VM-titler, er ikke i tvivl, når han skal sætte ord på kampens betydning.

»Det er en meget vigtig kamp – den vigtigste i mit liv indtil videre. Min modstander har besejret den nuværende europamester. Med en sejr her, kan jeg vise, at jeg er en af de bedste i Europa. Det her kan føre mig frem til de helt store kampe,« siger Enock Poulsen, der ikke har tabt nogle af sine ti kampe som professionel.

Enock Poulsen, der er et af de helt store talenter på den danske boksescene, forbereder sig allerede til det store brag, og han er ikke den eneste, der skal i aktion, afslører Mogens Palle.

For udover Enock Poulsen skal Ditlev Rossing, Oliver Meng, Sarah Mahfoud, Jeppe Thorbjørn Morell, Allan Mahfoud, Heva Sharif og Victor Ramon også i ringen.

Desuden er boksestævnet en hyldest til ære for Jørgen 'Gamle' Hansen. I sin karriere sejrede han i ni ud af 12 EM-kampe, hvilket gør ham til en af de mest succesrige danske boksere nogensinde.

Jørgen Hansen døde sidste år efter mange års kamp mod sygdom, og ved stævnet i Randers vil de ære hans liv og karriere.

Netop Randers er en by, Jørgen 'Gamle' Hansen havde særdeles gode minder fra.

Det var her - for 40 år siden - at han knockoutede Dave Green i en EM-kamp.