Tirsdag fik Conor McGregor seks måneders udelukkelse fra UFC, da han efter sin kamp mod Khabib Nurmagomedov var involveret i et voldsomt slagsmål. Nu reagerer han noget overraskende med en positiv udmelding.

For selvom karantænen betyder, at han ikke kommer til at hæve en ny, milliontung check, så er ireren glad for, hvordan sagen har udviklet sig.

'Jeg er taknemmelig for den retfærdige måde, Nevadas sportskommission har behandlet sagen på,' skriver han på sin Twitter-profil og uddyber.

'Det var ikke min intention at lande mit sidste slag på et af modstanderens familiemedlemmer. Det var bare sådan, det hele skete. Jeg glæder mig til at kæmpe igen snart. Tak, allesammen,' skriver McGregor.

Efter kampen mellem McGregor og Nurmagomedov hoppede russeren ud blandt publikum, hvor han angreb McGregors sparringspartner. Samtidig gik Nurmagomedovs familiemedlem til angreb på McGregor.

Og det skulle han nok ikke have gjort, for det var ireren, der fik det eneste slag sat ind i dén duel, inden russeren fornuftigt trak sig tilbage.

'En hård venstrehånd lige i kæben på ham, der angreb mig. Han prøvede at gemme sig bag sikkerhedsvagten, der er med i alle film, men jeg kunne lugte ham på lang afstand. Og landede et slag lige i fjæset. Aftenens sidste slag bragt i samarbejde med McGregor Sports and Entertainment,' skriver McGregor om hændelsen.

Ud over de seks måneders karantæne fik McGregor en bøde på 330.000 danske kroner. Nurmagomedov fik ni måneders karantæne og en bøde på 3,3 millioner kroner.

Nurmagomedov kan dog få nedsat sin karantæne til seks måneder, såfremt han indvilliger i at lave en anti-mobbe-kampagne for Las Vegas' politi.

Og husk. B.T. Sport dækker transfervinduets lukning intenst.

B.T.s podcast 'Transfervinduet' går i ruden! Torsdag ved midnat lukker transfervinduet i med et brag. B.T. sender live tv hele dagen fra 7.30. Hvem køber, hvem sælger - og hvor ruller millionerne? Få alt ét sted og vær selv en aktiv medspiller, når der handles og spildes. Byd allerede nu ind med sladder og rygter på Twitter via #andellerej. Så tjekker vi op. Vi ses torsdag - fra morgen til midnat!