27-årige Patrick Day kæmper lige nu for sit liv.

Efter en kamp i Chicago blev amerikaneren indlagt i 'yderst kritisk tilstand', oplyser hans promotor.

Det skriver BBC.

Efter et nederlag i tiende runde til 21-årige Charles Conwell, blev Patrick Day hastet til hospitalet med det, promotoren betegner som en 'alvorlig hjerneskade'.

Patrick Day (tv.) tabte kampen mod Charles Conwell (th.), og efterfølgende blev han hastet til hospitalet.
Patrick Day (tv.) tabte kampen mod Charles Conwell (th.), og efterfølgende blev han hastet til hospitalet. Foto: Dylan Buell
Vis mere

»Jeg har aldrig mødt nogen, der ikke kunne lide Patrick. Jeg har aldrig hørt ham sige et ondt ord om nogen. Jeg har aldrig set ham hilse på nogen uden et stort smil. Livet er bare ikke altid retfærdigt,« siger hans promotor Lou DiBella og fortsætter:

»Hav Patrick med i jeres tanker og hjerter.«

Patrick Day fik behandling i bokseringen, som han blev båret fra lørdag aften, og han blev med det samme indlagt på Northwestern Memorial-hospitalet, hvor han blev opereret akut. Siden har han ligget i koma.

Og den voldsomme oplevelse rystede også Charles Conwell, der ikke helt kunne nyde sin sejr.

»Jeg sender alle tanker og bekymringer til ham og hans hold. Jeg håber, han er okay. Jeg ved, han er et skønt menneske,« sagde han til IFL TV.

En anden promotor, Eddie Hearn, har også sendt sine tanker til den sårede bokser. Han oplevede hele den triste situation helt tæt på.

»Jeg fulgte ham ud i ambulancen, hvor han stadig var bevidstløs. Jeg tog med på hospitalet med dem fra hans ringhjørne, og vi beder alle for ham. Jeg vil ikke spekulere for meget, men han har det ekstremt dårligt. Det er bare en frygtelig situation,« sagde han efterfølgende ifølge Mirror.

27-årige Patrick Day har i sin karriere indtil videre vundet 17 ud af 22 kampe.