En præmiepulje på 350 millioner kroner!

Turneringen, som Mikkel Kessler i følge BT.dk's oplysninger gør comeback i, hedder World Boxing Super Series, og præmiepuljen lyder på ikke mindre end 50 millioner dollars - eller godt og vel 350 millioner kroner.

Turneringen er årlig og skal afholdes med 16 af verdens bedste boksere i ringen. Bokserne kæmper inden for to vægtklasser over 14 'fight nights', som finder sted mellem september og maj.

Stævnerne bliver afviklet på 'førende venues verden over', som den internationale underholdnings- og broadcasting-virksomhed, MTG (Modern Times Group), skrev i en præsentationen af turneringen i begyndelsen af marts. MTG er medskaber af turneringen i et samarbejde, der blandt andet involverer SPAG Sauerland Promotion AG.

Mikkel Kessler jubler over en af sine mange sejre.
Mikkel Kessler jubler over en af sine mange sejre. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det sidste med Sauerland er værd at lægge mærke til, for Team Sauerland er Mikkel Kesslers boksepromotor, og promotor Kalle Sauerland vil fredag 31. marts afholde et pressemøde på hotellet Crowne Plaza i København. Her kan BT.dk allerede nu afsløre, at Mikkel Kessler gør comeback.

Kessler har ikke bokset en kamp siden 25. maj 2013, da han tabte til Carl Froch, men nu skal han altså i følge BTs oplysninger i ringen igen i en turnering, der byder på masser af guld og glimmer - og kolde kontanter. Alle pengene vil næppe være reserveret til vinderne i de to vægtklasser, men en sejr skal da alligevel nok kaste lidt gryn af sig til Mikkel Kessler eller en af de øvrige deltagere, hvis de slår hul på den helt store præmiepose.

Bokserne skal foruden 'cool cash' kæmpe om Muhammad Ali-trofæet, som World Boxing Super Series har fået licenseret retten til at navngive efter den legendariske bokser, som døde sidste år i en alder af 74 år.

I den forbindelse kan det anbefales at læse Kurt Thyboes rørende hyldest til den afdøde bokselegende.

World Boxing Super Series afholder et galla-event i juni 2017, og her vil bokserne og turneringsplanen blive præsenteret. Det er endnu uvist, hvornår Mikkel Kessler skal bokse sin comeback-kamp.