Det kan godt være, at hendes bryster ikke ser ud som de gjorde engang, og at hendes mave, numse og lår er blevet lidt blødere, men du er ligeglad; hun er pivfræk!

Du har lyst til at rive hende rundt og behandle hende, som du ved, hun allerbedst kan lide det. Det er formentlig også ved at være længe siden, og du er med garanti ved at være godt og grundigt trængende.

Alligevel siger hun nej tak. Fordi hun ikke orker; og fordi hun slet, slet ikke ser sig selv fra samme liderlige perspektiv, som du gør.

Heldigvis er der råd for sagen:

Det vigtigste? Tålmodighed, kontinuerlig indsats og et minimum af forventninger.

Som mor – især til det lille barn – sætter man altid barnet behov over sine egne og selvom det er gjort med kærlighed og af lyst, så er det hårdt altid at være på stikkerne og klar til at tilfredsstille et andet menneske. Det sidste, hun ser sig selv som, er den lille sexkilling, du drømmer om at hilse på, som du plejede, inden I fik børn.

For at opnå det absolut bedste resultat skal du, kære mand, både forstå og tilfredsstille din kærestes behov. I første omgang, uden at forvente noget igen!

I modsætning til dig ligger hendes behov ikke i nødvendig sammenhæng med tæt kropskontakt og orgasmer, men nærmere i omsorg og kærlig, ikke-seksuel berøring.

Med andre ord: Du skal nusse hende, som var du en teenage-dreng, der ikke rigtigt tør nærme sig sin udkårne. Du skal minde hende om, at hun er god nok, som hun er, og at hun ikke altid behøver at præstere.

Du skal tale med hende og hjælpe hende til at finde ind til den søde, sjove og umiddelbare pige hun (også) var engang. Gør det gerne i selskab med et glas vin, hvis det skal gå lidt lettere.

Du skal udvise oprigtig interesse og omsorg for hende uden at give hende fornemmelsen af, at du prøver på at få hende til i det mindste at tage den i munden. Eller bare i hånden. Og lad hende så, som det vigtigste, få noget søvn! Tag weekendtjansen og lad hende sove så længe, hun vil.

Når hun er både udhvilet og har fundet ind til sig selv, vil hendes lyst til at have sex med dig forhåbentlig vende tilbage helt af sig selv. Når du mindst forventer det. Især hvis du slukker lyset.

Og fortæl hende så for guds skyld, at hun både er smuk og stram og præcis ligeså fræk som før. I hvert fald indtil hun har vænnet sig til fornemmelsen af blævrende maveskind og en punani, der ærligt talt ikke er helt som den var engang.

Selv hvis du synes, at hun er noget slap i betrækket dernede, så lyv, for pokker! Den bliver nemlig strammere des mere den bliver brugt, så fyr hellere op for de varme komplimenter og den gode rygmassage og væn dig til, at din partner langsomt, men sikkert kommer til at genfinde sin sexlyst.

Cana Buttenshøn er forfatter til bogen 40 uger efter og indehaver af bloggen Cana Buttenshøn.