For et stykke tid siden fik jeg en uventet tur gennem mediemøllen, da instagram-brugeren og BTMX-fænomemet Anders Hemmingsen havde delt et billede af et Facebook-opslag, hvor jeg mildest talt tog mig rigtigt uheldigt ud.

Opslaget fortæller fint, hvordan jeg efter en date lånte en bluse for derefter aldrig at levere den tilbage til dens retmæssige ejer. Det var på alle måder fejt af mig, og i takt med at over 20.000 mennesker synes godt om billedet på instagram, rustede jeg mig til at modtage et utal af svinere fra folk, jeg aldrig har mødt, som det nu engang ofte sker, når åbenlys idioti bliver udstillet på sociale medier.

Svinerne kom aldrig, men i stedet kom der noget, som jeg på ingen måde havde forudset – der kom tilbud.

Pludselig begyndte min inbox på diverse sociale medier at blive fyldt med venlige beskeder fra forskellige kvinder, som havde set opslaget, der ellers gav et tydeligt førstehåndsindtryk af, at jeg er lidt af en idiot at gå på date med.

Beskederne vekslede i alt, lige fra uskyldige tilbud om dates, til mere pikante billeder og forespørgsler om, jeg ville kigge forbi og overnatte, sådan jeg kunne stjæle en trøje mere til samlingen.

Hvad der forbløffede mig endnu mere var, at når jeg gik ind og stalkede afsenderne på de forskellige tilbud, så stod en stor del af dem allerede listede som værende i et forhold eller endda gift.

Det er på mange måder en bizar oplevelse, at sidde og kigge på et tilsendt billede af et par blottede bryster, der tilhører en kvinde, som ifølge hendes egen Facebook blev gift for et halvt år siden. Samtidig kunne jeg ikke undgå at føle, det var et unikt kig ind gennem nøglehullet til alt det, som vi laver på nettet, men som vi holder hemmeligt for alle andre end os selv.

Jeg er på ingen måder en kendt person, så med tanken om hvad et enkelt opslag på Instagram kan sætte i værk er det svært at forestille sig, hvor mange andre der ellers modtager invitationer til lagengymnastik fra vildtfremmede i fast forhold.

Med medier som Snapchat og Instagram er det lettere end nogensinde før at dyrke en form for "hygge-utroskab", hvor du kan flirte med tanken om at mødes med ham idioten fra Instagram, imens du sender et uopfordret nøgenbillede af dig selv, inden kæresten kommer hjem fra arbejde.

Han svarer nok alligevel ikke tilbage, og hvis han endelig gør, så har I jo ikke lavet noget. Så er det bare et par anonyme bryster, som ingen ved, hvem tilhører. Så derfor har du jo teknisk set ikke været din kæreste utro.

I min verden tæller det stadig som utroskab, også selvom jeg aldrig sagde ja til tilbuddet. Det sker alt for ofte, at vi holder vores opførsel på nettet ud i strakt arm og forsøger at bilde os selv ind, at når det sker digitalt, så er det ikke lige så virkeligt. Selvom det i sandheden er nøjagtigt det samme.

Så i stedet for at bruge tid på at sende billeder til fremmede idioter, du finder på Instagram, skulle du hellere sende dem videre til din kæreste - så kan det være, at det kan genopfriske sexlivet, sådan du slipper for at flirte med fremmede over nettet, imens du er på toilet.