Hvis der er noget, jeg godt kunne undvære ved at være kvinde, så er det al logistikken omkring folks fødselsdage, polterabend’er, bryllupper, baby showers og den slags.

Det er altid er noget med, at 11 kvinder tørner sammen i en fælles Facebooktråd, og så skal vi alle blive enige om, hvad vi skal give Camilla til hendes fødselsdag. Vi skal også blive enige om, hvad det skal koste, hvem, der køber gaven og hvem, der skriver kortet. Alle har en mening og alles mening vægter det samme. Og når man endelig er nået til enighed, swiper Marianne, der ellers har været tavs gennem hele tråden, lige ind fra venstre og foreslår en Lyngby-vase frem for de musselmalede kopper, man ellers lige var blevet enige om, og så starter det hele forfra.

Polterabend’er er dog klart det værste. Der er det altid omkring 51 kvinder, der skal blive enige om noget i en Facebooktråd. Og setuppet skal selvfølgelig være noget helt unikt og særligt, der aldrig er set før. Gone are the days, hvor man tog noget grimt tøj på og så tog ned på Strøget og kyssede fremmede for en to-krone.

Nu er det noget med pilates-strip og glutenfri cup-cake-lavning, og alle skal have en ansigtsbehandling og en manicure, og der skal komme en virkelig lækker stripper, der også kan mikse cocktails og læse deltagernes hænder, inden vi alle skal springe i faldskærm ned på en platform, hvorfra vi kan bungee jumpe ned i en flod og lande i en båd, der tager os ud på riverrafting, hvor vi ender ved en flodbred, hvor vi skal indspille en sang og have taget billeder til en månedskalender, som den kommende brud efterfølgende kan få og lægge ned i en skuffe og aldrig kigge på.

Når programmet så langt om længe er fastlagt, er der altid en junta, der swiper ind fra højre, der synes, det er for dyrt. (Og det er for dyrt. Det er det virkelig. Det havde været billigere bare at smutte på strøget og kysse fremmede.) Så melder juntaen helt fra og melder sig demonstrativt ud af tråden og holder deres eget mere low-key polterabend for bruden. Så skal man til at lægge et helt nyt program, for så er der pludselig ikke råd til alle de ellers fede aktiviteter, og så er der nogen, der bliver sure, fordi det er for kedeligt.

Når programmet endelig er på plads, skal man til at bøvle med de ammende. De er en saga for sig selv. De ammende vil nemlig gerne have, at det beløb, der er afsat til drikkevarer splittes op, for de drikker nemlig ikke alkohol og har kun tænkt sig at drikke to appelsinvand og måske en Ramlösa i løbet af hele dagen, så derfor er det ikke fair, de betaler for de Slots-øl og den Verdi, som de andre drikker.

På det her tidspunkt er regnskabet blevet så omfattende og indviklet, at man er nødt til at sende det forbi Ernst and Young, inden man skal afsted og tilbringe en hel dag sammen med en gruppe mennesker, som man er blevet virkelig indestængt bitter på, fordi man ikke fik sin vilje, da det blev diskuteret, om det skulle være sushi eller mexicansk til aftensmad - og så polterabendt’et er slut og man skal i gang med at bruge det, der svarer på prisen på en brugt C1’er fra 2014 på overnatning, kjole og gave til brylluppet.

Det her er fuldstændig ude af kontrol. Og det synes jeg er FOR DÅRLIGT.