I de seneste uger har TV2 sat fokus på førtidspension. I programmet, ’Drømmen om førtidspension’, mødte vi bl.a. Ulla, der er 61 år gammel og lider af Skoliose og Parkinson.

Ulla arbejdede som handicapchauffør, men da hendes Parkinson var så fremskreden, at hun end ikke kunne huske, hvordan man betjente handicapliften, blev hun fyret. Lige siden har Ulla forsøgt at få tilkendt førtidspension. Det har desværre været forgæves, hvilket er noget af det største svineri, jeg har været vidne til!

I juni 2012 indgik Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Venstre og Liberal Alliance en førtidspensionsreform. Syge mennesker drives rundt i manegen, mens de venter på, at djøf’ere og sagsbehandlere afgør, om de skal have tildelt førtidspension. Og for mange af dem, der ikke får tildelt førtidspension, viser det sig at være en forkert beslutning – som i Ullas tilfælde.

Det er helt uacceptabelt. Førtidspension skal selvfølgelig bunde i en lægefaglig vurdering – foretaget af en læge! Ulla er blevet svigtet af politikerne.

Desværre er der opstået en kedelig tendens i Danmark, hvor danskerne bliver svigtet, mens uintegrerbare muslimske indvandrere frit får lov til at begå kriminalitet og modtage offentlig forsørgelse. Det ser politikerne ikke et problem i åbenbart. De gør i hvert fald ikke noget ved det.

Politikerne svigter gang på gang danskerne. Det skal der laves om på! Nye Borgerlige vil sikre, at sociale ydelser knyttes til dansk statsborgerskab. Vi vil sikre, at kriminelle udlændinge bliver udvist første gang, de laver kriminalitet.

Vi vil sætte førtidspensionen op til 20.000 kr. for samboende og 25.000 kr. for enlige om måneden. Når man som Ulla ikke kan arbejde, skal man kunne leve et værdigt liv i økonomisk tryghed. Man skal ikke jages rundt i manegen. Danskerne fortjener at få tilliden og trygheden tilbage!