Så dukkede der endnu en historie op om, at en kendt person kysser sit barn på munden. Denne gang er det den amerikanske fodbold-superstjerne Tom Brady, der har forarget mange ved at kysse sin 11-årige søn på munden. Jeg begriber det ikke!

Disse historier dukker efterhånden jævnligt op, og ofte bliver det også nogle af de mest læste og omtalte. Jeg forstår det ikke, og egentlig ønsker jeg slet ikke at forstå det.

Jeg er vokset op i et hjem med kærlighed! Kærlighed er mange ting, og det er i særdeleshed et kys mellem barn og forælder. Det mærker begge mine børn også, og det har de gjort fra det allerførste sekund. Mine børn får et utal af kys hver eneste dag, fra de vågner til de går i seng, og det gør de af både far og mor.

Den eneste betydning, disse kys har, er at vise og bekræfte den kærlighed, som helt naturligt er imellem os. Ligeså vel som et kram eller nus på kinden gør! Jeg har aldrig bekymret mig om dette, og det er også derfor, jeg kysser mine børn ligeså ofte uden for hjemmet, som jeg gøre indenfor.

Men det er der andre der gør! Nogle folk finder forkerte og mistænkelige signaler og ting ved et uskyldigt kys, eller f.eks. når en far og hans barn er i samme bad.

I min optik er der intet forkert, heller ej mistænkeligt, i sådan en situation. Jeg forstår faktisk slet ikke, hvorfor at nogen kan misforstå et uskyldigt kys mellem barn og forælder, og jeg forstår slet ikke, at nogen kan mene, det er forkert.

Jeg er ikke i tvivl om, hvilke signaler jeg sender, og mine børn opfanger, og vi er fuldstændig i sync på dette punkt. Jeg får kys af både min søn og datter hver eneste dag, helt spontant og ofte efterfulgt af en intens øjenkontakt for at forsikre, at jeg har forstået budskabet. At de elsker mig mere end ord kan forklare!

Denne daglige oplevelse og følelse ville jeg aldrig leve uden. Det fortæller mig, at jeg gør mit 'arbejde' som mor rigtigt, og at jeg lykkes med det, som jeg stræber allermest efter: At give dem så meget kærlighed med i bagagen som overhovedet muligt. Og det gør mig lykkelig og stolt!

Jeg ville ønske, at alle mennesker kunne få lov at give og modtage denne ægte og rene kærlighed, for så tror jeg rent faktisk, at verden ville være et bedre sted for mange at være! Det er ikke nogen skam hverken at vise eller lære hinanden og andre!