Det var rodet, det var uskønt, og det var hakkende mod Argentina. Men det var også endnu en overbevisende sejr til Nikolaj Jacobsens forsvarende verdensmestre.

Danmark spadserer dermed over i mellemrunden med maksimumpoint og er - helt som forventet - storfavorit til at gå videre til kvartfinalen.

Mere om det senere.

Først dvæler vi lige lidt ved de her tre indledende kampe.

De er blevet vundet med henholdsvis 14, 20 og 11 mål - det fortæller jo alt om, at landsholdet slet ikke har været presset.

Så hvis vi nu skal være helt ærlige, så ved vi stadig ikke rigtig, hvor stærke håndboldherrerne egentlig er.

Dertil har modstanden simpelthen været for dårlig.

Derfor finder jeg mest af alt optimisme i det udtryk og den attitude, som danskerne har vist.

Foto: 10030 Jonas Ekströmer/TT
Vis mere

Det svageste indtryk blev leveret mod Argentina - her var lidt startvanskeligheder, hvor blandt andet Mikkel Hansen ikke lignede en, der var 100 procent klar. Ja, i det hele taget virkede det lidt sløvt og uengageret.

Men når vi tager med i ligningen, hvor svært det mentalt kan være at spille de her kampe, hvor man er modstanderen fuldstændig overlegen, så er danskernes samlede indsats mere end godkendt.

Jeg sidder med et klart indtryk af, at det for Danmark er hævnens time til VM. Den pinlige indsats fra sidste års EM skal revancheres, og derfor har der været stram kæde indtil nu.

Det ændrer imidlertid ikke på, at modstanderne har været så dårlige, at det er svært for alvor at være klog på den danske kvalitet.

Men vi kan konstatere, at - og så er vi tilbage til indledningen - at rigtig meget skal gå galt, hvis ikke anfører Niklas Landin kommer til at føre sit hold ind på halgulvet til en kvartfinale.

For nu venter Qatar, Japan og Kroatien i mellemrunden. I nævnte rækkefølge. Og to danske sejre er nok til at avancere til knockout-kampene. Jeg er med på, at modstanderne får et løft nu, men det ser altså stadig rigtig overkommeligt ud for Danmark.

Reelt er det jo kun Kroatien, der må være i stand til at skabe spænding om udfaldet.

Men kroaterne møder op i en svækket udgave, da flere profiler - heriblandt stjernen Luka Cindric - er ude med skader. Så også her er heldet på danskernes side.

Skåret ud i pap: Selvom der stadig er nogle spørgsmålstegn, fordi Danmark ikke har mødt kompetente nationer, så kan jeg simpelthen ikke se, hvordan landsholdet skulle undgå at kvalificere sig til kvartfinalen.

For mig vil det være en gigantisk skuffelse - ja, jeg vil egentlig gerne kalde det en 'fiasko' - hvis ikke danskerne går videre.