Hymer Familia 310 GT Gold Edition har kultstatus

Hymer Touring er en klassiker, den ældste model-serie på det danske campingmarked og den eneste, der er bygget op omkring et stærkt stålskellet.

Den er helt sin egen, den har sin egen klub, den har kultstatus. Familia 310 GT Gold Edition er en jubilæumsmodel, lidt finere end andre fine Touring-modeller.

Hæve-sænke-tag er, og har altid været, et kendetegn for Hymer Touring, klappet ned praktisk, fordi vognen glider let gennem vinden, klappet op med fuld ståhøjde. Og let at betjene.

Indrettet med dinette forrest, køkken og klædeskab i midten og en tværvendt dobbeltseng med lamelbund og springmadrasser bagest. Enkelt og funktionelt. Men kun for to og uden mulighed for at komme på toilet.

Plads til barnebarn

Der kan redes op til et mindre barn i dinetten, og det kan jo være praktisk, hvis barnebarnet skal med på campingferie.

Gold Edition er spækket med en række eksklusive detaljer som alufælge, serviceklap bagest i højre side, låger i kirsebærtræ, sikkerhedskobling, myggenet, specielt møbelstof med mere.

Varmen kommer fra en Truma gasovn, og mad og drikke holdes koldt i et 70 l køleskab. »Komfuret« har tre blus og køkkenbordet en stor vask.

Kvalitetsfornemmelsen er i top i Familia 310 GT Gold Edition, men nogen luksusvogn er den ikke.

Der er ikke meget fralæggeplads, men da den kun er for to, der er på rejse, er det ikke noget problem.

Med en bolig på 362x200 cm er der ikke meget plads at komme rundt på i en Touring 310 GT, men den har større brødre, hvis der skal være mere plads – og toilet.