Foto: PR

Der har siden den ny Range Rover Evoque blev præsenteret i juni 2010 været mange gisninger om, hvilken pris den ville lande på.

Men nu kan gætterier forstumme, for i dag har danske British Car Import afsløret, at priserne for Evoque starte ved 684.000 kr., og fra 699.000 kr. for Evoque coupé.

Allerede inden præsentationen har importfirmaet fået 50 ordrer på den ny futuristiske bil, og nu kan endnu flere tage stilling til om de har pengene til at stille sig op i køen.

I starten af marts vandt Range Rover Evoque en af de mest prestigefyldte priser i bilbranchen, da den ved Geneve Motor Show tog prisen ; ”Best Production Car in 2010” for bedste design foran blandt andet Alfa Romeo Giulietta og Audi A7.

Range Rover Evoque kan ligesom de øvrige modeller i Range Rover-familien fås med en række teknisk ekstraudstyrsdetaljer. Du kan kort sagt skræddersy din Range Rover Evoque til din individuelle smag og livsstil.

Evoque kommer med en række af kraftige og raffinerede motorer, bl.a. den turboladede 2,0 liters 240 hestes Si4 benzinmotor, der kombinerer sekscylindret raffinement og ydelser med brændstoføkonomi fra en firecylindret motor.

Blandt dieselmotorerne ses den ny 2,2 liters turbodiesel plus en 150 hestes TD4 og en 190 hestes SD4, som leverer særdeles potente ydelser med imponerende omdrejningsmoment.

Range Rover Evoque er den Range Rover, der har det laveste CO2 udslip. Den mest effektive version kommer til at ligge på under 130 g/km.
Og så bliver Voque den første Range Rover, der kan fås med forhjulstræk alene.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.