Her ses de tre unge iværksættere Frederik Christiansen, Jakob Brøgger-Mikkelsen og Nicholas Nepper. De har opfundet hjemmesiden Wheelfindr.dk, hvor danskerne kan finde de billigste vinterdæk til deres bil ved at indtaste bilens dækmål.
Her ses de tre unge iværksættere Frederik Christiansen, Jakob Brøgger-Mikkelsen og Nicholas Nepper. De har opfundet hjemmesiden Wheelfindr.dk, hvor danskerne kan finde de billigste vinterdæk til deres bil ved at indtaste bilens dækmål.

Tre unge mænd, alle på 23 år, har lavet hjemmesiden Wheelfindr.dk, hvor danskerne kan finde de billigste vinterdæk til deres bil.

Var du en af dem, der fedtede rundt i det glatte fører i weekenden, eller en af dem, der står op en time før, for at kunne møde på arbejde til tiden, så har tre unge drenge fra Aarhus måske løsningen på dit problem. Med deres opfindelse Wheelfindr.dk kan du nemt og simpelt finde de billigste vinterdæk til din bil.

Danmark dækket – frost på vej - 3

En af hjemmesidens tre stiftere, 23-årige Frederik Christiansen, fortæller, at de med deres hjemmeside har gjort det lettere at navigere i den jungle, som dæk og fælge kan være for køberne.

»De fleste forhandlere har de samme produkter i sortimentet, men er konkurrencedygtige på forskellige mærker. Vores portal hjælper alle, som gerne vil spare penge og gøre en god handel,« siger Frederik Christiansen, hvis hjemmeside skulle give adgang til mere end 35.000 dæk til alle bilklasser.

Vinterdæk

Drengene tjener penge på Wheelfindr.dk ved, at de forhandlere, som de henviser til, betaler et beløb til virksomheden, når der bliver solgt dæk.

De to andre ejere hedder Jakob Brøgger-Mikkelsen og Nicholas Nepper. De er ligeledes 23. år. Nicholas Nepper læser sammen med Frederik Christiansen til produktions-bachelor i innovation og entreprenørvirksomhed på erhvervsakademiet i Viby ved Aarhus, mens Jakob Brøgger-Mikkelsen læser økonomi på Aarhus Universitet. Det skriver TV2.

Til Scanpix

Frederik Christiansen fortæller desuden til TV2, at han håber, at hjemmesiden på et tidspunkt kan give ham og hans to kammerater et fuldtidsarbejde. En af måderne hvorpå det kan ske, er ved at få virksomheden til at vokse – også uden for landets grænser. Her kan drengene i samarbejde med Ebay give adgang til over en mio. sæt fælge. Men det til trods så er deres fokus pt. på det danske marked, fortæller Frederik Christiansen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.