Foto: iNPUT

Her kan du se, hvordan du ikke skal bruge den nye autopilot-funktion i Tesla Model S.

Det vrimler med idioter på vejene - og en af dem skilter ligefrem med det på Youtube. En hollandsk Tesla-ejer har afprøvet den nye autopilot-funktion i Teslas Model S på en motorvej - og filmet det fra bagsædet af bilen. Se videoen hos iNPUT.

Efter den famøse video - og andre lignende hændelser - har Tesla officielt været ude og sige, at det bestemt ikke er meningen med autopiloten. Derfor vil Musk og kompagni nu opdatere systemet med sikkerhedsprocedurer, der begrænser hvornår autopilot-funktionen kan aktiveres. Det blev ikke specificeret præcis hvilke procedurer, der indføres.

»Der har været nogle temmelig skøre videoer på YouTube, og vi vil lægge ekstra begrænsninger på hvornår autopiloten kan aktiveres, så risikoen for at kørerne laver skøre ting minimeres,« sagde Teslas Elon Musk under fremlæggelsen af Teslas kvartalsregnskab.

På videoen kan man se personen filme kørslen på noget der ligner en firesporet motorvej fra bagsædet. Af instrumentpanelet fremgår det at bilen kører 83 kilometer i timen. På den positive side skal det siges, at autopiloten klarer det fint; hverken idioten eller andre billister på vejen kommer til skade.

Du kan læse mere om ny teknologi i magasinet iNPUT - det er 100 procent gratis til tablets og telefoner.

Her til iOS og her til Android.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.