Krakær Camping er Den Kre’aktive Plads, hvor campister i alle aldre kan udfolde deres lyst og evner til at være kreative eller at være aktive.

Pladsens værtspar, Winnie og Per Nielsen, går selv foran og viser veje til at holde traditionel campingferie på en utraditionel måde. Indehaverne af Krakær Camping har skabt og er fortsat i gang med at skabe en campingplads, der tilbyder sine gæster anderledes oplevelser.

Den Kre’aktive Plads ligger på Djursland kun otte km fra Ebeltoft og tre km til nærmeste strand. Pladsen er omgivet af skov og noget af Danmarks smukkeste natur direkte i tilknytning til Nationalparken Mols Bjerge.

- Vi vil gerne give vores gæster en anderledes og veltilrettelagt oplevelse – enten med noget kreativt, en leg, et spil eller en aktivitet, hvor man kan få lejlighed til at bruge sig selv og sin krop. Alle aktiviteterne er tilrettelagt og forberedt af os, men vores gæster skal selvfølgelig selv være kreative eller aktive. Vores opgave er at anvise og stille 'kre’aktiviteterne' til rådighed. Så kan gæsterne enten alene eller typisk i fællesskab med andre selv bestemme hvornår der er tid og lyst, fortæller Winnie og Per Nielsen.

Den Kre’aktive Plads’ aktiviteter er inddelt i seks forskellige kategorier: Action, workshops, natur, spil, mad og hygge.

Hver kategori dækker over yderligere fire til otte forskellige aktiviteter – fra cykelture, perleværksted, GPS-vandreture, bage-dag, ølsmagning til maler-værksted, T-shirtmaling og bio-aften.

Der er særligt lagt vægt på, at gæsterne altid selv kan foretage sig noget uanset vejr og vind. Mange campister lader vejret bestemme om den står på camping eller på hygge derhjemme eller i haven. Men på Krakær Camping er der særligt lagt vægt på, at gæsterne altid selv kan foretage sig noget uanset vejr og vind.

Yderligere oplysninger fås hos Krakær Camping på 86 36 21 18 eller på mail: info@krakaer.dk