Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Manchester United mod Liverpool! Det er normalt opskriften på en intens fodboldkamp, og den runder vi naturligvis i denne uges udgave af B.T.-podcasten Bettingklubben.

På den internationale scene er det også som regel en kamp, der får masser af opmærksomhed, og man kan måske endda argumentere for, at det er weekendens absolut største kamp.

Er man til mål, behøver kampen dog desværre ikke blive underholdende, hvis man skal tro den ene af to eksperter i Bettingklubben, Nicolai Baldorf. Baldorf anbefaler i podcasten et spil på, at begge hold ikke scorer til odds 2,05, og det satser han 200 kroner på.

Baldorf argumenterer blandt andet med, at Manchester Uniteds offensiv ser ganske tandløs ud i øjeblikket, og at Liverpool får Alisson tilbage i målet.

Foto: PHIL NOBLE
Vis mere

»Der skal være gode muligheder for, at Liverpool kan holde nullet denne kampe, også når man tænker på, at holdet har et godt forsvar og en god midtbane, som bør være bedre end Manchester Uniteds, der vil være uden Paul Pogba,« siger Nicolai Baldorf.

Ganske vist mangler hjemmeholdet Manchester United David de Gea i målet, hvilket er en ulempe for spillet, mener Nicolai Baldorf. Men et kig på Liverpools kampe på Old Trafford under Jürgen Klopp vidner om, at gæsterne har haft det svært ved at score.

»I den periode har Liverpool faktisk ikke scoret et mål i åbent spil, man er kun kommet på tavlen ved et selvmål og et straffespark. I sidste sæson spillede holdene 0-0 på Old Trafford,« siger Nicolai Baldorf.

I podcasten vender vi også FCK og Brøndbys kampe i weekenden.