Lyt til artiklen

Mediekoncernen MTG træder ud af bettingmarkedet med salget af Bet24 til konkurrenten Unibet.

Den svenske bookmaker Unibet valgte i går at købe konkurrenten Bet24 af mediekoncernen MTG, som ellers har været ret så aggressive i markedsføringen af netop Bet24 på kanalen 3 plus.

Prisen er angivet til at være 100 millioner kroner, hvilket egentlig er en overraskende lav pris taget i betragtning af, at Bet24 er en af de mest markante aktører i Danmark.

- Den korte forklaring er, at MTG ikke er lykkedes med at gøre Bet24 profitabelt, trods en stærk position i Danmark, og gaming betragtes ikke længere som en kerneaktivitet i MTG. Og med stigende regulering af markedet skærpes kravene til volumen på spillemarkedet, så det er en win-win situation for Unibet og MTG, siger analytiker Stefan Nelson, Online Gaming/Media i SEB Enskilda, til Mediawatch.

Hos Unibet er det Bet24's store danske kundedatabase, som har lokket til et køb - plus at det naturligvis giver øgede muligheder for at positionere sig som en af de største aktører i Danmark med så mange kunder i butikken.

- Med købet sikrer vi, at Unibet også fremover vil spille en vigtig og aktiv rolle på det danske marked. Bet24 har gennem en årrække skabt sig et godt navn på det danske marked og når kunderne herfra nu bliver en del af Unibet, glæder vi os til at byde dem velkomne med en stribe spændende tiltag i de kommende måneder, siger pressechef Per Marxen fra Unibet.

Direktør for Unibet Danmark Kim Olesen er også begejstret for de nye muligheder.

- Unibet er fokuseret på at være en engageret spiludbyder i Danmark, så vi vil naturligvis lade det blive til glæde for kunderne, at to så stærke brands nu bliver til ét. For nærværende vil Bet24’s aktiviteter blive videreført som hidtil. Unibets intention er imidlertid at samle aktiviteter og engagementer i ét brand, da det fremadrettet vil give kunderne den optimale oplevelse, siger han.

Unibets kunder vil ikke opleve nogen ændring i den sædvanlige service som følge af købet af Bet24, men til gengæld er alle Bet24's ansatte i Danmark i dag blevet opsagt.