Blackburn - Wigan
Wigan har det svært i denne sæson, og det er primært på grund af holdets svage præstationer på udebane. Man er stadig uden sejr på fremmed græs, og har blot vundet én af de seneste 32 kampe på udebane i Championship. Her står de oveni til at mangle flere stamspillere på grund af skader, og så er det svært andet end at have Blackburn som klar favorit. Værterne kommer i stærkeste opstilling og er i forrygende form med fem sejre og en uafgjort i de seneste seks kampe, og kan rykke op i playoff-zonen med en sejr. Det bør de gøre.

Blackburn vinder kampen
England - The Championship, klokken 20:45
Oddset 1,85 er fundet hos NordicBet

Giresunspor - Altinordu
Møde mellem to klubber, der har det klart bedst på eget græs. Giresunspor har vundet de seneste fire hjemmekampe, og har generelt set været inde i en god periode. Nederlaget til topholdet BB Erzurumspor var det første i syv kampe, og de møder her Altinordu, der er blandt rækkens dårligste udehold. Sølle to point har de hentet i de første syv udekampe og blot to gange har de fået scoret. Hvis blot værterne får scoret, er de godt på vej mod en sejr, og det har de trods alt gjort i seks hjemmekampe på stribe. Oddset virker ganske fint på 1-tallet hér.

Giresunspor vinder kampen
Tyrkiet - 1. Lig, klokken 17:00
Oddset 2,02 er fundet hos NordicBet

Denizlispor - Alanyaspor
Oprykker Denizlispor er inde i en rigtig god periode med tre sejre i de seneste fire kampe, og eneste pointtab er kommet mod topholdet Istanbul Basaksehir i den periode. Udover karantæneramte Mustafa Yumlu skulle man være i stærkeste opstilling, og han er ikke blandt nøglespillerne. Alanyaspor er modsat inde i en dårlig periode med blot én sejr i de seneste syv kampe, og på udebane er de uden sejr siden starten af september. Vigtige Manolis Siopis er i karantæne, og yderligere et par stamspillere er skadede. Fin betaling på 1-tallet.

Denizlispor vinder kampen
Tyrkiet - Süper Lig, klokken 18:00
Oddset 3,40 er fundet hos Bet365