Det kan godt være, at Alexander Zorniger er blevet fyret, og Martin Retov er ny cheftræner i Brøndby, men der bliver ingen spillemæssig revolution, når klubben på søndag møder Randers i Superligaen.

Det er i hvert fald ikke forventningen hos eksperterne i Bettingklubben.

Derfor har Nicolai Baldorf valgt at spille på, at både Brøndby og Randers kommer på måltavlen til odds 1,66.

Nicolai Baldorf, som udgør ekspertpanelet sammen med Steffen Dam, hæfter sig ved, at Martin Retov næppe kan få løst de defensive problemer, som Brøndby har.

»I forhold til hvordan jeg ser Brøndbys bagkæde, så mener jeg stadig, at Randers skal have rigtig fine chancer for at komme på tavlen i den her kamp,« siger Nicolai Baldorf, som blandt andet peger på de problemer, Brøndby har med manglende fart i bagkæden.

»Spillerne bliver jo ikke hurtigere. De bliver ikke klogere af, at de får en ny træner.«

»På de her få dage, han (Retov, red.) har haft holdet, så tror jeg ikke, at de her på den korte bane bliver klogere i deres aktioner.«

»De har bare nogle huller bagude, som jeg mener, Randers burde udnytte ekstremt meget.«

Brøndbys Kamil Wilczek er tilbage på holdet efter karantæne, og det er en af grundene til, at Bettingklubbens ekspert tror på, at begge hold scorer i Brøndby-Randers.
Brøndbys Kamil Wilczek er tilbage på holdet efter karantæne, og det er en af grundene til, at Bettingklubbens ekspert tror på, at begge hold scorer i Brøndby-Randers. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Samtidig peger eksperten også på, at kampbilledet bliver til Randers' fordel.

»Det passer mig fint, at de (Randers, red.) kan stå lidt afventende på banen og lade Brøndby komme frem, og så kan de så køre af sted på omstillinger,« siger Nicolai Baldorf, som til gengæld også har så meget tro på Brøndbys offensiv – der igen råder over Kamil Wilczek – at han har svært ved at se, at hjemmeholdet ikke scorer.

»De (Brøndby, red.) burde komme ud med et offensivt udtryk og vil satse rigtig meget og give en god oplevelse til fansene, og det giver så også hullerne bagude, som jeg forventer, Randers også vil udnytte til at komme på tavlen,« siger han.

Ud over spillet på Brøndby-Randers er der fem andre friske fiduser i denne uges udgave af Bettingklubben.

Heriblandt er der fundet spil på de kampe, som FC København og Manchester United er involveret i.

Bettingklubben er B.T.s podcast, som hjælper lytterne med at slå bookmakerne og sikre lidt ekstra mønter på kistebunden.

Programmet udkommer hver torsdag og indeholder altid seks spiltips til weekenden.

Ekspertpanelet udgøres af Steffen Dam og Nicolai Baldorf, mens Søren Paaske er vært.