Aalborg - Esbjerg
Aalborg fik serien af sejre brudt i Rødovre senest, men dels var de uheldige med det nederlag og dels var det på udebane. Hjemme i Gigantium har de gjort rent bord med 12 sejre i lige så mange kampe, og det er svært at se Esbjerg stoppe den serie. Nok fik vestjyderne hentet en sejr over mestrene fra Rungsted, men det var en kamp, hvor Rungsted vandt skudstatistikken klart og som sådan ikke et udtryk for nogen stor Esbjerg-præstation. Tilmed mangler Esbjerg formentlig de to udenlandske backer Travis Walsh og Travis Brown. Prøv 1-tallet.

Aalborg vinder kampen
Ishockey Metal-ligaen, klokken 15:00
Odds 1,70 er fundet hos Danske Spil


Paderborn - Frankfurt
Paderborn tabte godt nok senest til topholdet Mönchengladbach, men overordnet set har de set bedre ud i de seneste kampe, og de skal have gode chancer for point mod et Frankfurt-hold i krise. Blot ét point har man hentet i de seks seneste kampe, og det skyldes blandt andet en lang skadesliste, som blandt andet inkluderer Kevin Trapp og Frederik Rønnow, så man skal stå med tredjemålmanden. Nu er også den faste forsvarer Martin Hinteregger samt David Abraham i karantæne, så selv om Paderborn er uden Sebastian Vasiliadis, er 1X fint.

Paderborn får point i kampen
Tyskland 1. Bundesliga, klokken 18:00
Odds 1,92 er fundet hos Bet365 (asian +0,5)


Tottenham - Chelsea
Storopgør mellem to hold på vej i hver sin retning. Skiftet til José Mourinho som manager i Tottenham har indtil videre været en succes, hvor specielt Dele Alli og Heung Min Son passer godt til den mere direkte stil. Senest vandt man en svær udekamp i Wolverhampton og skal her op imod et Chelsea-hold, som ikke kan få tingene til at fungere. De er oppe på fire nederlag i de seneste fem kampe og deres til tider lidt naive stil bør være rent guf for Tottenhams direkte stil. Oddset virker i hvert fald en smule for højt på, at Tottenham løber med de tre point.

Tottenham vinder kampen
England Premier League, klokken 17:30
Odds 2,40 er fundet hos Bet365

Ændringer i de angivne odds kan forekomme