THISTED - HORSENS
Horsens er normalt ikke et hold med de store pokaltraditioner og har i de senere år været i problemer mod hold som Varde, Lyseng og Holbæk og var heller ikke specielt overbevisende i sidste runde mod Union. Formentlig kommer man med en masse reserver, og så skal Thisted ikke være så undertippede, som tilfældet er her. Efter en svær start på tilværelsen i 2. division, er de begyndt at få bedre og bedre resultater. Hvis Horsens som forventet kommer med en del reserver, skal forskellen på de to hold ikke være voldsom stor, og værdien er at finde på Thisted.

Thisted taber med maksimalt ét mål
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:30
Oddset 1,62 er fundet hos Bet365

SPORTING LISSABON - LASK LINZ
Østrigske LASK har været en af de positive overraskelser i denne sæson. De sendte Basel ud af Champions League, inden Club Brügge blev for stærke, og de følger ganske pænt med ellers suveræne Salzburg i den hjemlige liga. De møder her et Sporting-hold, som langt fra er kommet planmæssigt fra start. De er nede på femtepladsen i den hjemlige liga og kom også fra land i Europa League med et nederlag til PSV. Derfor er det svært at se, at de skal være specielt store favoritter i denne kamp, og derfor kastes pengene efter LASK Linz i Lissabon.

LASK Linz får point i kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 1,88 er fundet hos Bethard (asian +0,5)

MALMÖ FF - FC KØBENHAVN
FCK skal ikke på nogen lang udebanetur, men derfor kan det godt blive en svær en af slagsen. De danske mestre er nemlig ret hårdt ramt af skader med Jens Stage, Jonas Wind, Nicolai Boilesen og måske også Viktor Fischer udenfor, og i forvejen har man ikke spillet fantastisk den seneste måneds tid, hvor programmet også har været hårdt. Malmö FF er godt kørende i den hjemlige liga, og har en meget larmende kulisse, som bærer holdet frem i kampe som disse. De skulle være i mere eller mindre stærkeste opstilling, så Malmö skal være favoritter.

Malmö FF vinder kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,10 er fundet hos Danske Spil