EXETER - WEST HAM U21
Der er næppe nogen hold, der spiller mere åbent end West Hams U21-drenge i EFL Trophy-turneringen. I holdets to andre gruppekampe har vi fået henholdsvis ni og syv kasser. Exeter er naturligvis ikke lige så åbne, men burde kunne score et par gange på dette forsvar, der har lukket otte mål ind i de to kampe. Med en sejr kan gæsterne spille sig op på en delt førsteplads side om side med netop Exeter, så man må forvente et West Ham-mandskab, der går efter sejren, hvis stillingen skulle være 1-1 i opgøret. Værdien er på målfesten i det engelske.

Over 2,5 mål i kampen
England - EFL Trophy, klokken 20:00
Oddset 1,60 er fundet hos Bet365

SOUTHEND UNITED - AFC WIMBLEDON
Krisen kradser i den grad i Southend. Dels er der store økonomiske problemer i klubben, og dels er man elendigt kørende på banen, hvor man blot har hentet fem point i 17 kampe og lørdag røg ud af FA Cup til Dover fra den femtebedste række. Denne kamp er ligegyldig for dem, og derfor vil det overraske meget, hvis ikke værterne kommer svagt til opgøret hér. For Wimbledon har kampen til gengæld stor betydning i og med, at de skal vinde kampen (eller spille uafgjort og vinde straffekonkurrencen) for at gå videre, og det bør blive afgørende.

Wimbledon vinder kampen
England - EFL Trophy, klokken 20:45
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365

TORPEDO MOSKVA - NIZHNY NOVGOROD
Det er et pænt odds på, at begge hold kommer på tavlen. Topholdet Torpedo Moskva har svært ved at holde målet rent for tiden, hvor holdet har lukket mål ind i fem af de seneste seks hjemmekampe. Gæsterne fra Nizhny Novgorod kan finde vejen til netmaskerne på udebane, hvor de er kommet på tavlen i seks af de seneste syv udekampe. Da de to hold mødtes i Novgorod, blev det til en 2-1-sejr til Nizhny Novgorod. Hjemmeholdet har scoret i alle hjemmekampe undtagen én, så der burde være fine chancer for, at begge hold kommer på tavlen.

Begge hold scorer - ja
Rusland - FONBET-Championship, klokken 17:30
Oddset 2,05 er fundet hos Bethard