FC København tager imod Vejle på søndag i Superligaen, og her er der gode muligheder for, at begge mandskaber kommer på måltavlen.

Det er i hvert fald vurderingen fra Bettingklubbens Nicolai Baldorf, som i den nyeste episode af B.T.s podcast anbefaler spil på, at begge hold scorer i kampen til odds 2,40.

Baldorf hæfter sig ved, at FCK er udfordret defensivt, hvor især venstrebacken må give Ståle Solbakken hovedpine.

»Nicolai Boilesen er skadet, så det er Pierre Bengtsson, der kommer ind og skal spille, og han så ved Gud ikke skarp ud mod Vendsyssel den anden dag. Han er virkelig langsom – manden vender næsten som en færge.«

»Andreas Bjelland kommer nok heller ikke til at spille. Papagiannopoulos så heller ikke helt fantastisk ud mod Vendsyssel. Han er en forsvarsspiller, som buser meget og kommer ud i nogle sjove situationer og er ude af position, og det udnytter modstanderne altså - selv på Superliganiveau - til at skabe chancer og score mål,« siger han og fortsætter:

»Og det bør Vejle kunne udnytte. De har nogle hurtige spillere oppe foran til at skabe et par chancer til at komme på tavlen,« lyder det fra Baldorf, som heller ikke er imponeret af FCKs keeper.

»Jesse Joronen er ikke en top-top-topmålmand, og det så vi også mod Vendsyssel. Det er et kæmpe drop, han laver der. Selvfølgelig har han kvalitet, men han laver altså også lidt flere fejl, end en FCK-målmand normalt gør i min verden.«

Samtidig peger Baldorf også på, at FCK blot har holdt buret rent fire gange på hjemmebane i Superliga-regi, siden forårssæsonen blev fløjtet i gang i 2018. Det taler i hans optik ligeledes for, at begge hold scorer.

Udover spillet på FCK-Vejle er der som altid fem andre forslag i Bettingklubben. I denne omgang har eksperterne blandt andet fundet spil i kampene Tottenham-Arsenal og OB-Brøndby.