Barcelona er ikke kendt i denne sæson for at starte ud som lyn og torden. Slet ikke på udebane, hvor det kun én gang i sæsonen er sket, at der har været mere end ét mål i en af holdets udekampe i de første 45 minutter.

Det er i sig selv en ret vild statistik taget i betragtning af, at Barcelona har en af verdens mest frygtede offensiver, men den udfolder sig normalt først efter pausen i udekampene, og det vil overraske, hvis aftenens kamp på Mestalla bliver meget anderledes. Barcelona fører nemlig kun med 1-0 efter den første kamp, hvorfor en plads i pokalfinalen langt fra er givet.

Derfor får vi formentlig et Barcelona-hold at se som i de andre udekampe, hvor man har bolden meget, men hvor man ikke angriber specielt hidsigt, i og med holdets vigtigste mission i denne kamp er at holde Valencia fra at score.

Værterne fra Valencia skal godt nok op og score, men får de først et mål imod sig, vil bjerget næsten være uoverstigeligt i og med man så skal lave tre mål for at gå videre, så påstanden herfra er, at satsningen på den forløsende scoring først vil komme efter pausen.

Det tilsvarende opgør mellem de to i ligaen på Mestalla var heller ikke ret chancerigt i de første 45 minutter om end det retfærdigvis skal siges, at Barcelona blev snydt for et mål på grund af en dommerfejl. Udgangspunktet i dag er bare anderledes, da Barcelona som sådan ikke behøver at vinde kampen, men primært skal skaffe et resultat, der sender dem videre, og det gør et spil på få mål i første halvleg interessant.

Valencia må undvære Andreas Pereira på grund af skade, mens Barcelona har Gerard Pique tvivlsom, men det er ikke noget, der bør rykke ved procenterne for dette væddemål. Derfor sættes her et spil på, at vi maksimalt får én scoring i første halvleg.