Slavia Prag kan nøjes med uafgjort for at sikre sig en plads i næste runde af Europa League, og holdet har indtil videre klaret sig på en stærk defensiv, som også senest holdt Maccabi Tel Aviv fra chancer i stort set alle 90 minutter af den kamp.

I dag gælder det så Astana, som kun kan bruge sejr til noget i dag, hvis de vil overhale Slavia Prag og følge med Villarreal til 1/8-finalerne. Derfor skal de frem på banen før eller siden, men spørgsmålet er, hvor hurtigt man vil blæse til angreb.

Modsat ved Astana også godt, at får de et mål imod, bliver opgaven meget svær med tanke på, hvor stærke Slavia Prag har set ud defensivt så langt i turneringen, hvorfor Astana næppe satser helt vildt i de første 45 minutter, men formentlig først efter pausen vil satse offensivt på at få det livgivende mål. Den omvendte kamp mellem de to hold endte uden vinder i en kamp, hvor begge hold havde pæne chancer for at vinde opgøret, men hvor uafgjort som sådan var fair nok.

Dengang stod det uafgjort efter de første 45 minutter, og det kunne det altså også meget vel gøre i dag. Således har det været lige efter første halvleg i tre af Astanas første fem kampe i gruppen, mens det for Slavia Prag er to ud af de første fem kampe.

Det essentielle i denne kamp er dog, at favoritten ikke behøver at vinde og i øvrigt er bedre defensivt end offensivt, og at der er stor betydning i kampen. Normalt skal det være ingredienser til en kamp med en stille start uden hold, der tager ret meget risiko i første halvleg og af samme grund spilles krydset efter 45 minutter.

Slavia Prag - Astana, X efter 1. halvleg
Odds 2,29 hos Bet365
Spilstop torsdag 7/12 klokken 19:00
Indsats 200 kroner