Silkeborg IF - OB, Alka Superliga, Play-Off, Mascot Park, 16.maj : OBs Mikkel Desler udligner til 1-1 (foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)
Silkeborg IF - OB, Alka Superliga, Play-Off, Mascot Park, 16.maj : OBs Mikkel Desler udligner til 1-1 (foto: Henning Bagger / Scanpix 2017) Foto: Henning Bagger

Sommerens tranfervindue har gjort ondt på FC Nordsjælland, er det bør koste i dagens kamp imod OB.

Nordsjællænderne måtte sige farvel til to nøglespillere fra sidste sæson, der var med til at sikre holdets fornemme femteplads.

Sidste sæsons topscorer Marcus Ingvartsen er taget til belgiske Genk, og midtbanegeneralen Stanislav Lobotka tog af sted til Celta Vigo i weekenden, og det bør have en meget negativ effekt hos gæsterne i dag.

FC Nordsjælland har stadigvæk mange dygtige spillere, men disse to spillere var så vigtige i sidste sæson, at det bør kunne ses på banen.

OB har været forholdsvis stille på transfermarkedet, hvor det største navn er Nicklas Helenius, der er blevet hentet i AaB, og så har man mistet Oliver Lund, så det er en trup, som bør være kendt med hinanden.

Hjemmeholdet underpræsterede i sidste sæson, hvor efteråret kostede odenseanerne dyrt. Dog var man bedre i foråret, og selv om man er uden et par startere, så bør holdet stadigvæk være stærkere end FC Nordsjælland, som man har det godt imod på hjemmebane.

OB – FC Nordsjælland, 1-tal
Odds 2,15 hos Bwin
Spilstop mandag d. 17/ kl. 19:00
Indsats: 100 kroner

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.