Det har ikke været noget festfyrværkeri at følge FC København på den europæiske scene i denne sæson - i hvert fald ikke på udebane. I 331 minutters fodbold med 11 mand på banen på hvert hold, har FC København scoret lige præcis nul gange i denne sæson.

Det er uhørt taget i betragtning af, at man har mødt relativt overkommelig modstand i form af Zilina, Vardar, Qarabag og Sheriff, og altså kun da Zilina blev ramt af et rødt kort, kunne FC København formå at komme på måltavlen.

Nu skal man så på en femte tur til Østeuropa alene i denne sæson, og spørgsmålet er, om det kommer til at gå så meget anderledes end i de første fire kampe. En ting er resultatet - noget helt andet er, at FC København ikke ligefrem har vadet i chancer i de europæiske udekampe i denne sæson.

Kampen i Moldova mod Sheriff havde nærmest ikke en åben målchance i sig, og nu gælder det endnu et hold, der er bedre defensivt end offensivt. Zlin har nemlig ikke skabt ret mange åbne målchancer i årets Europa League, men dog klaret det nogenlunde defensivt, hvis vi lige ser bort fra det første kvarter mod Lokomotiv Moskva, hvor alt bare gik galt for Zlin.

Vi har fat i en kamp mellem to hold, som ikke har scoret i årets gruppespil endnu, og hvor den objektive favorit lever fornuftigt med uafgjort. Det lugter ikke af nogen eksplosiv indledning på kampen, og derfor satses her på, at vi ikke får mål i de første 45 minutter.

Zlin - FC København, 0-0 ved pausen
Odds 2,63 hos Unibet
Spilstop torsdag 19/10 klokken 21:05
Indsats 200 kroner