Både Esbjerg og Vendsyssel fik en fremragende start på Superliga-sæsonen, men denne kamp behøver ikke blive underholdende.

Esbjerg imponerede stort, da man tog til Farum og fik et point mod FC Nordsjælland, især leverede man en fremragende anden halvleg, hvor man sagtens kunne have scoret flere mål, end ene det blev til.

Vendsyssel hev en flot 3-2 sejr hjem over OB, hvor man i anden halvleg viste fine offensive takter. Dog var første halvleg ikke prangende, hvor man havde det svært i store perioder. Dog så defensiven fin ud, og alle 11, som startede mod OB, kan få genvalg i dag.

I første division spillede de to hold nogle åbne kampe, hvor der var mange mål, men scenariet er ikke det samme denne sæson, hvor det er to hold, der ved, de ikke skal sættes i bunden af tabellen. Derfor må man forvente to hold, der ikke komme blæsende ud fra første fløjt, men har en afventende spillestil.

Esbjerg bør være klar over gæsternes farlige omstillingsspil, der blandt andet straffede OB så eftertragteligt, så det ville overraske, hvis de stod højt på banen i første halvleg. Derfor kan det blive en rolig første halvleg, hvor tempoet ikke er det højeste med knap så mange målchancer til følge.