AaB tager en tur til Randers, hvor tilskuerne meget vel kan komme til at varme sig på en masse scoringer.

Randers skiftede cheftræner for få uger siden, da Olafur Kristjánsson tog sit gode tøj og gik, og erstattede ham med hollandske Ricardo Moniz, der har en anderledes tilgang til spillet.

Dette så man tydeligt i holdets første opgør under Moniz, da man tabte med 2-3 mod FC Nordsjælland. Holdet var aggressivt, stod højt på banen og var langt farligere end under Olfaur Kristjánsson.

Derfor var der også en del flere chancer og mål i kampen, og der er ikke noget, der tyder på, at det bliver anderledes fremover. Derudover må Randers undvære Bashkim Kadrii og Mads Agesen, der begge er ude med karantæne, hvor tabet af Agesen bør koste dyrt i forsvaret.

AaB har gjort det bedre på det seneste, og holdets muligheder for at spille på omstillinger, bør være til stede, eftersom Randers´ bagkæde står langt højere, og det bør hjælpe Jannick Pohl, der har set bedre ud på det seneste.

Omvendt er defensiven svingende, hvilket man også så mod FC Helsingør, da man i sidste spillerunde lige kunne holde nordsjællænderne fra at score.

Imod et langt mere aggressivt Randers-mandskab, bør de få det svært med at holde buret rent, derfor spilles der da også på, at begge hold kommer på måltavlen.

Randers – AaB, begge hold scorer i kampen
Odds 1,90 hos Bet365
Spilstop mandag d. 23/10 kl. 19:00
Indsats: 200 kroner