Brøndbys intense kamp om mesterskabet rammer en tur til Horsens, hvor tilskuerne godt kan se frem til en underholdende kamp.

Horsens spillestil har ikke bragt noget nyt under solen på det seneste. Holdets defensiv er som altid svær at lirke op, men i mesterskabsspillet, har defensiven slået en del sprækker, blandt andet fordi den normale målmand Jesse Joronen har været skadet. Og da reserven Marcus Bobjerg slet ikke har samme niveau som finnen, så har Horsens ikke holdt buret rent i dette slutspil.

Omvendt er offensiv forholdsvis potent, og det er da også kun sket to gange, at holdet ikke er kommet på tavlen i mesterskabsspillet. Hjemmeholdets forrygende dødbolde har skabt problemer for alle hold, og imod denne Brøndby-defensiv, bør Horsens have gode muligheder for at komme på tavlen.

For det har ikke været fantastisk forsvarsspil fra Brøndbys side på det seneste, hvor man kun har holdt buret rent én gang, og det var i den første kamp ude mod AaB. Og senest mod FC Midtjylland viste holdet, at man er sårbare overfor modstandernes dødbolde.

Men motivationen er på Brøndbys side, da man højst sandsynligt skal vinde denne kamp for at bevare førstepladsen inden sidste runde, og selvom spiller har set lidt slidte ud, så bør de stadigvæk have klassen til at komme på tavlen i aften.

Alt andet lige, så bør det være et fornuftigt spil, at vi får begge mandskaber på tavlen i dette opgør.

Horsens – Brøndby, Begge hold scorer i kampen
Odds 1,80 hos Bet365
Fredag d. 18:5 kl. 20:00
Indsats: 200 kroner