Juventus møder i aften Tottenham i en kamp, der på forhånd virker ret åben. Det er to hold med dygtige offensive spillere, men derfor skal man ikke forvente sig nogen underholdende kamp. Det gælder primært for Juventus om at holde de engelske gæster fra scoring og holdets defensiv har da også været enestående stærk på det seneste.

Sølle ét mål er lukket ind i de seneste 16 kampe i alle turneringer, hvilket inkluderer otte kampe i træk på hjemmebane uden mål imod. Blandt modstanderne på Juventus Stadium i den periode har været Roma, Inter og Barcelona, så det er ikke bare fordi, at de har mødt dårlig modstand, at man har lavet så imponerende resultater.

Offensivt er man uden Paolo Dybala og Juan Cuadrado, hvilket taler endnu mere for et spil på få mål i kampen, mens man så også mangler Andrea Barzagli på den konto. Tottenham kommer til Torino med selvtillid efter sejren over Arsenal, hvor Harry Kane endnu engang understregede sin enorme klasse, men er der et hold, der skal stoppe ham, så kunne Juventus være et glimrende bud. Det italienske hold har før vist, at de kan stoppe ellers velsmurte offensive maskiner og spørgsmålet er, hvor meget Tottenham vil satse i denne kamp.

Det handler også primært om at komme hjem til Wembley med et brugbart resultat, og man viste ude mod Real Madrid, at man godt kan evne at spille et resultat hjem selv mod de allerbedste hold i verden. Tottenham mangler kun Toby Alderweireld, men han har været ude i en del kampe i sæsonen, så man kan godt klare sig uden ham.

Forventeligt bliver det her en kamp mellem et hjemmehold, som er eksperter i at spille et resultat hjem og ser klart bedre ud defensivt end offensivt for tiden mod et Tottenham-hold, som nok har fine individuelle kvaliteter offensivt, men næppe kommer til Torino for at underholde. Oddset er selvfølgelig også derefter, men det er svært at se dette matchup udvikle sig til en målfest.

Juventus - Tottenham under 2,5 mål
Odds 1,60 hos Bwin
Spilstop tirsdag 13/2 klokken 20:45
Indsats 200 kroner